12.000 de persoane s-au vaccinat pana acum la centrul drive-thru din Piata Constitutiei

„Azi, la două săptămâni de la deschiderea centrului de vaccinare drive-thru din Piața Constituției, există deja 12.000 de bucureșteni care au optat pentru vaccinarea direct din mașină. E o soluție foarte simplă și rapidă, care ajută la creșterea ratei de imunizare în București și la reducerea infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.

Mulțumesc celor 90 de angajați ai ASSMB (medici, asistenți medicali, personal administrativ) și voluntarilor mediciniști, care lucrează de două săptămâni pentru a vaccina bucureștenii în Piața Constituției și care vor lucra în continuare, până în luna septembrie, fiind la dispoziția oricui dorește să se vaccineze împotriva COVID-19.

Mă bucur că Bucureștiul este pe primul loc din țară în privința ratei de vaccinare și îndemn în continuare bucureștenii să meargă să se vaccineze, în Piața Constituției sau în oricare alt centru de vaccinare. Sunt convins că vom învinge epidemia și vom reveni la normalitate”, a transmis joi dimineață primarul general al capitalei, Nicușor Dan.