5 sfaturi care te vor ajuta să nu mai amâni vizitele la dentist

Circa 9 din 10 pacienți manifestă o oarecare teamă, anxietate sau chiar fobie când vine vorba de vizita la medicul stomatolog. Acest lucru este rezultatul unor experiențe neplăcute din trecut, al fricii de necunoscut ori al poveștilor pe care le-au auzit în cercurile apropiate. Marea majoritate dintre acești pacienți reușesc să își înfrângă aceste probleme după prima vizită în cabinet dacă aici găsesc un mediu primitor și medici prietenoși care înțeleg situația și contribuie la depășirea acesteia. Vino la Implant Studio pentru a descoperi că vizitele la stomatolog pot fi o experiență benefică și plăcută în același timp!

Fă mult research înainte să alegi clinica stomatologică

Încrederea în locul și în medicii la care urmează să mergi este principala chestiune la care trebuie să lucrezi dacă vrei să combați percepția negativă pe care ți-ai creat-o cu privire la mersul la dentist. Caută o clinică unde poți beneficia de serviciile de care ai nevoie, unde activează medici pasionați și dedicați și unde știi că te vei simți bine, fără să faci compromisuri. Analizează în detaliu recenziile foștilor pacienți pentru a vedea cum a decurs experiența lor și programează un consult de rutină pentru a descoperi pe cont propriu care este atmosfera. Dacă rezonezi din toate punctele de vedere cu acea clinică, programează și următoarele intervenții, iar dacă simți că ceva este în neregulă, este cazul să mai cauți.

Alege un cabinet multidisciplinar

Este mult mai ușor pentru tine, dar și pentru medici, să beneficiezi de tratamente complete într-un loc în care există personal calificat pe toate ramurile stomatologiei. Implant Studio este o clinică dentară cu vastă experiență unde vei putea beneficia de tratamente chirurgicale complexe, endodontice, ortodontice, protetice, profilactice, parodontale și nu numai.

Roagă medicul să îți explice în detaliu procedurile prin care vei trece

Teama de necunoscut poate să îți joace feste și să te facă să crezi că ceea ce urmează să se întâmple este mult mai greu și complicat decât este cu adevărat. Pentru a evita asta, e bine să menții o comunicare cât mai deschisă cu medicul tău și să îl rogi să te lămurească la fiecare pas, atunci când simți nevoia. În acest mod vei ști cu exactitate la ce să te aștepți și îți vei da seama că nimic nu este pe atât de înfricoșător pe cât mintea ta face să pară.

Raportează-te la medicul tău ca la un prieten

Este mult mai ușor să frecventezi un cabinet în care te simți bine și înțeles, unde întreg personalul empatizează cu tine și caută cele mai bune soluții de tratament pentru cazul tău. Implant Studio este locul în care toți pacienții și toți medicii sunt ca o adevărată familie în care scopul final este ca toată lumea să aibă un zâmbet perfect și sănătos, iar durerea sau disconfortul să dispară definitiv.

Specialiștii bine pregătiți și tehnologia de ultimă generație folosită fac posibile dezvoltarea unor planuri de tratament cât mai rapide și nedureroase pentru pacienți, indiferent de problemele cu care se confruntă. Soluțiile personalizate se stabilesc în urma unei prime întâlniri și, după doar câteva ședințe, oricine se va putea bucura din nou de un zâmbet larg și plin de încredere.

Dacă îți dorești să stabilești o programare la Implant Studio, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact disponibil pe site și să aștepți ca unul dintre membrii echipei să te contacteze în cel mai scurt timp pentru confirmarea locului în data și la ora la care îți dorești.

Vizitele la stomatolog pot să fie plăcute! Convinge-te singur făcând acum o programare la Implant Studio! (P)