14 ani de la infiintarea SMURD Bucuresti. Statistica impresionanta!

13 mai: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a găzduit un simpozion cu prilejul aniversării a 14 ani de la înființarea SMURD București.

Statistică de luat în seamă: În acest timp, s-a observat o creștere progresivă a numărului anual de intervenții. Dacă în anul 2008, echipajele de paramedici au acționat în aproximativ 17.500 de intervenții, în anul 2021 s-au desfăşurat aproximativ 112.000 de intervenții.

De la operaționalizare și până în prezent, SMURD București a participat la aproximativ un milion de intervenții în situații de urgență, iar peste un milion de persoane au beneficiat de promptiudinea, eficiența și implicarea medicilor, asistenților, piloților, pompierilor paramedici și voluntarilor SMURD.

Experiența acumulată în cei 14 ani de luptă contracronometru pentru salvarea vieții celor aflați în dificultate, precum și sutele de mii de intervenții reușite, constituie dovada profesionalismului și devotamentului. Sub deviza „Cine salvează o viaţă, salvează o lume întreagă”, echipajele SMURD București vor continua să-şi facă datoria ca adevăraţi salvatori, indiferent de riscurile la care se expun.

La mulți ani, SMURD București!