7 (!) victime si-au pierdut viata intr-un teribil accident in judetul Iasi

Astăzi dimineață, în jurul orei 07.00… pe DN 28, localitatea Sârca, comuna Bălțați, județul Iași…

„Azi dimineață… DN 28, județul Iași…

Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite.

STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT!

În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV!

Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire!

Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!

Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise!

Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”

 Acesta este mesajul postat pe pagina Minsiterului Afacerilor Interne în această dimineață după teribila tragedie din județul Iași, tragedie soldată cu 7 decese! Pe o șosea!

Surse din rândul anchetatorilor susţin că şase dintre cele şapte persoane decedate se aflau în autoutilitară şi erau muncitori în construcţii.

Celelalte trei persoane implicate în accident, între care  și o femeie gravidă, se aflau într-o ambulanţă care a plecat de la staţia din Târgu Frumos.

 Şoferul a suferit o fractură de picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Iniţial, femeia însărcinată a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale în spital, ea fiind preluată de familie. Ulterior, aceasta s-a răzgândit şi a venit la spital. Asistenta medicală a fost transportată şi ea la unitatea medicală.

„La locul intervenției au fost alocate un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de autospecială pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

foto: ISU Iași