8000 de certificate de vaccinare false. Pe sume colosale, intr-o RETEA care practica INSELACIUNEA pe seama sigurantei sanatatii pacientilor

Aproximativ 8000 de oameni au beneficiat de servicii de vaccinare false la prețuri intre 300 si 400 euro bucata la Timiș și Caraș-Severin. Faceți voi înmulțirea și calculați suma totală.  Cum vi se pare???

Mai multe percheziții au avut loc, joi, în Reșița, Lugoj și Timișoara pentru destructurarea unei retele infracționale care, prin fals și fraude informatice de anvergură, a reușit să obțină pentru, ATENȚIE, nu mai puțin de 8000 de personae, certificate false de vaccinare.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în perioada 2021 – 2022, membrii grupării infracționale, aflați în legătură cu diverși medici, ar fi intermediat obținerea, în mod ilegal, de certificate care atestă vaccinarea anti Covid-19, pentru mai multe persoane interesate, în schimbul unor sume de bani.

“Pentru a obține un certificat de vaccinare valid, însă fără a i se fi administrat efectiv vaccinul, o persoană interesată ar fi plătit membrilor grupării sume cuprinse între 300 și 400 de euro, banii fiind încasați personal de către oamenii de legătură ai medicilor și predați acestora. Pentru aceste servicii, nu mai era necesar ca presupusul pacient să se prezinte la una dintre clinicile de vaccinare, ci doar de a transmite datele personale membrilor rețelei. Ulterior, în decurs de aproximativ două săptămâni, clientul ar fi primit certificatul verde de vaccinare valid, emis pe numele său, având toate datele personale implementate în sistemul informatic al D.S.P.”, au precizat reprezentanții DIICOT la finele săptămânii trecute.