9 Tehnici putin cunoscute de pictura pe numere pentru a face lucrarile dvs. sa arate profesional (P)

Daca nu stiti inca cum sa colorati o pictura pe numere, acest blog va va oferi unele sfaturi utile de pictura pe numere pentru a va asigura ca mergeti pe drumul cel bun. Veti fi cu un pas mai aproape de a deveni profesionist! Cu aceste tehnici simple de colorare de pictura pe numere, va veti spori increderea de sine ca artist, descoperind in acelasi timp talentele personale ascunse!

1. Cititi instructiunile pentru pictura pe numere

Poate suna ca cel mai cliseic sfat de pictura pe numere personalizata, dar citirea instructiunilor este cel mai simplu mod de a va face opera de arta sa arate ca o piesa Picasso. Chiar daca ati mai facut activitati de pictura anterior, scanati intotdeauna instructiunile. Este posibil sa fi ratat ceva important sau chiar cateva sfaturi utile!

De asemenea, poate exista o anumita ordine si metoda pentru activitatile de a picta o pictura pe numere, iar daca ratati orice tehnici de pictura, s-ar putea sa fiti nevoit sa o luati de la capat.

2. Mentineti panza nemiscata

Cand pictati, va trebui sa aveti o suprafata stabila, deoarece sansele de varsare, prelingere si murdarire sunt mari. Dar, cu un echilibru corect, veti putea sa va concentrati mai mult pe numere fara sa pictati in afara liniilor.

Ati putea folosi un cadru sau o placa de spuma pentru a seta panza inainte de a incepe aplicarea vopselei, acest lucru va opri pictura de la deplasare. Evitati utilizarea benzii camuflante pentru a tine panza in jos, deoarece acest lucru poate duce la rupere dupa ce scoateti banda.

3. Distrati-va si faceti greseli!

Se spune ca inveti din greseli, dar in unele cazuri, e mai important sa va distrati! Greselile facute doar va diferentiaza de restul multimii.

Daca alunecati si faceti o greseala cu pictura pe numere, nu va faceti prea multe griji! Greselile adauga caracter muncii dvs., iar daca va face sa va simtiti mai bine, unii dintre cei mai infami artisti din lume fac greseli in picturile lor. Si picturile lor se vand cu mii daca nu chiar milioane, acum! Deci, nu lasati lucrurile mici sa va retina; continuati si stiti ca este in regula sa va distrati in timp ce pictati.

4. Diluati vopseaua

Retineti acest lucru daca sunteti novice in activitatea de pictura pe numere. Kiturile vin cu vopsea mai groasa decat o acuarela obisnuita, iar daca nu sunteti atent, va puteti distruge capodopera.

Puteti adauga doua-trei picaturi de apa in fiecare vas mic de vopsea pentru a le dilua – o picatura asterne un drum mai lung! Acest lucru va ajuta, de asemenea, pictura sa se usuce mai repede, astfel incat sa nu existe riscul de a va murdari capodopera in timp ce lucrati asiduu la ea.

5. Acoperiti numerele.

Dupa atata munca, munca dvs. ar trebui sa arate ca o opera de arta! Dar, undeva in cele mai ascunse locuri ale mintii dvs., sunteti ingrijorat de faptul ca aceste mici numere se vor vedea de sub stratul de vopsea? Puteti ascunde numerele cu un marker vopsea alba, lasati-l sa se usuce, si apoi vopsiti peste ea. Nu uitati sa notati numarul inainte de a-l acoperi cu marcatorul de vopsea, deoarece va trebui sa il potriviti cu culoarea potrivita.

6. Vopsiti in sectiuni pentru a evita patarea

Cand pictati, e usor sa va lasati dus de val, si e atat de tentant sa continuati sa pictati pana cand veti vedea rezultatul final. Dar, nu este intotdeauna cea mai buna idee de a purcede imediat la actul de pictura. Aveti nevoie de pauze si timp pentru a va reincarca bateriile!

Vopsirea fiecarei sectiuni dintr-o data poate duce la pete accidentale care va pot distruge intreaga pictura – atunci nu mai exista cale de intoarcere. Daca doriti ca pictura pe numere a dvs. sa iasa bine, abordati o sectiune si o culoare la un moment dat, astfel incat vopseaua sa aiba suficient timp sa se usuce inainte de a trece mai departe.

7. Aveti grija de accesoriile picturii dvs. pe numere

Ingrijirea accesoriilor este una dintre cele mai importante detalii ale unei picturi pe numere personalizate, in special pensulele. Dupa ce le cufundati intr-o singura culoare, trebuie sa va spalati pensulele inainte de a le cufunda in alta culoare, astfel incat sa nu se amestece culorile intre ele.

Cand faceti acest lucru, asigurati-va ca nicio culoare nu pateaza/ coloreaza apa inainte de a continua procesul de pictura. Si daca nu folositi pensulele, asigurati-va ca le lasati suficient timp sa se usuce la aer.

Pe de alta parte, ar trebui sa aveti grija si de tuburile de vopsea, asigurandu-va ca le inchideti dupa fiecare utilizare. Acest lucru va opri uscarea vopselei! Daca aveti de gand sa petreceti cateva ore de pictura, ati putea lua chiar un pic din fiecare culoare si sa le puneti direct in paleta de vopsea. Adaugati putina apa, apoi inchideti tuburile de vopsea pentru a le impiedica sa se solidifice.

8. Nu va grabiti.

Daca exista vreodata un moment in care zicala „calitate peste cantitate” se incadreaza, atunci acesta este aici. Pictura ar trebui sa fie o activitate placuta pentru toti cei implicati, asa ca nu va grabiti cu pictura pe numere a dvs.

Nu e nici o graba sa o finisati intr-o singura zi. Tineti minte ca exista o multime de timp pentru a reveni si vopsi sectiuni mici pe aici si acolo, asa ca luati-o usor. In cazul in care este nevoie de tine o saptamana pentru a finaliza, atunci asa sa fie. La urma urmei, mai bine sa aveti o piesa finisata frumoasa decat sa va simtiti ca si cum ati fi putut face mai mult.

9. Alegeti un spatiu calm si linistit pentru a picta

Pictura intr-un spatiu calm si linistit va va ajuta sa faceti cele mai bune lucrari. Este una dintre cele mai uitate tehnici de pictura pe numere, dar fara indoiala cea mai importanta.

Concentrare maxima. Fara zgomot. Fara distrageri. Doar dvs., mintea dvs, si pictura dvs. Nimic altceva nu ar trebui sa conteze, cel putin nu in timp ce sunteti in elementul propriu. Si nu uitati, veti avea nevoie de o cantitate decenta de lumina pentru a face cele mai bune lucrari, asa ca alegeti un spatiu bine luminat pentru a evita fortarea ochilor.