Acești tineri merita TOT RESPECTUL NOSTRU: Aproape 2000 de studenti voluntari, alături de cadrele sanitare din prima linie!

Departamentul pentru Situațiide Urgență confirmă: Ca urmare a intrării în vigoare a OUG 197/18.11.2020 privind unele măsuri în domeniul asistenței medicale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, astăzi, 24 noiembrie 2020, au fost semnate primele ordine de repartizare a studenților voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie responsabile în continuarea îngrijirilor medicale care se impun pacienților infectați cu noul Coronavirus.

Cu sprijinul Consiliului Național al Rectorilor și al conducerii Universităților și Facultăților de Medicină, în ultimele 6 zile de la aprobarea noii Ordonanțe s-au înscris, în mod voluntar, 1992 de studenți, dintre care, 720 au fost repartizați deja, în primă etapă, în 25 de județe.

Precizare: În perioada următoare vor fi semnate alte ordine de repartizare a studenților voluntari în mai multe unități sanitare din țară.

Tineri de nota 10. În cel mai profund și nobil sens. Tineri dedicați, care își asumă destinul și rolul în societate! CINSTE LOR!