ACORDATI PRIORITATE AMBULANTEI, IN TRAFIC!!!

Acordați prioritate AMBULANȚEI în trafic!

Drum lin, Victor!

Bunul Dumnezeu să-ți întărească familia!

Tânărul care și-a dedicat viața salvării pacienților, a intrat în stop cardio-respirator în urma impactului, iar colegii săi nu au mai putut să îl salveze.

Noi plecăm în misiune dar nu știm dacă mai ajungem acasă…

Pentru VICTOR a fost ultima misiune .

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) și-a pierdut unul dintre asistenți în această dimineață, în accidentul care a avut loc pe DN19. Victor a intrat în stop cardio-respirator, iar colegii săi nu au reușit să îl salveze.

Victor C. este asistentul SAJ Satu Mare care și-a pierdut viața, recent, într-un accident cumplit petrecut într-o dimineață pe DN19, între Ciuperceni și Livada. Ambulanța se afla în misiune, răspunzând unei solicitări venite de la un pacient.

Colectivul Ambulanței este alături de familia greu încercată!

Dumnezeu să te odihnească în pace Victor!”

Un mesaj cutremurător pe care trebui să îl citească și să îl înțeleagă TOȚI ȘOFERII! Este mesajul celor de la Ambulanță, postat pe rețelele de socializare, după tragedia pentru care ar fi vinovat un șofer de numai 19 ani.

AMBULANȚA este în misiune pe șosele pentru a salva vieți! Cei din ambulanță- medici, asistenți, ambulanțieri, pacienți… sunt oameni și au cu toții dreptul la SIGURANȚĂ ÎN TRAFIC, au dreptul, ca noi toți, la VIAȚĂ!!!
Tragedia de la Satu Mare trage un nou semnal de alarmă!

sursa foto: Ambulanta.saj.ro/Facebook