Alege sistemele de biologie moleculară de ultimă generaţie de la Proton (P)

De ce sunt necesare echipamentele de biologie moleculară

Dintotdeauna, biologia moleculară s-a numărat printre cele mai importante ramuri ale biologiei. Acest lucru se justifică, dacă ne gândim la faptul că prin intermediul acesteia avem posibilitatea de a analiza celulele la nivel molecular, ceea ce înseamnă automat o mai mare precizie şi acurateţe, dar şi posibilitatea de a interpreta mai multe probe simultan, într-un timp relativ scurt. Din acest motiv, echipamentele de biologie moleculara reprezintă la momentul actual un must have al oricărui laborator, cabinet sau clinică medicală. 

Descoperă gama diversificată de produse de la Proton

În cazul în care vrei să investeşti în nişte produse medicale de calitate superioară, merită să răsfoieşti gama de echipamente de biologie moleculară disponibilă în cadrul magazinului online Proton Impex 2000, la doar câteva click-uri distanţă. Aici ai acces la o varietate largă de sisteme de biologie moleculară complexe, inovatoare, compacte şi performante, printre care se numără şi:

  • Sistemul automat de extracţie Arrow. Acesta este destinat purificării acizilor nucleici şi separării celulare, permiţând extragerea dintr-o multitudine de tipuri de probe: materii fecale, sânge, urină, ser etc.
  • Thermocycler – RT PCR AMPLllab. Acest sistem este destinat amplificării acizilor nucleici şi analizei rezultatelor, având o capacitate de 96 de probe, cu funcţii de analiză uşor de utilizat.
  • Sistemul complet automat de extracţie ARN/ADN EXTRAlab. Acesta este un sistem robotic, având un software prietenos cu interfaţă intuitivă, editor grafic şi telecomandă wireless, fiind dedicat atât extracţiei acizilor nucleici, cât şi preparării mixului de reacţie pentru Real Time PCR.

Toate acestea sunt numai câteva exemple de echipamente de biologie moleculară pe care le găzduieşte magazinul online Proton. Pentru a vizualiza întreg portofoliul de produse, nu ezita să accesezi platforma şi să soliciţi o ofertă pentru produsul dorit.

Nu în ultimul rând, în momentul în care achiziţionezi anumite echipamente de biologie moleculară, îţi doreşti automat funcţionarea optimă a acestora pe termen lung. În acest sens, află că furnizorul Proton Impex 2000 asigură şi servicii de mentenanţă pentru toate produsele pe care le comercializează, astfel încât să ai garanţia unei investiţii de lungă durată.