Aliatul tău în lupta contra kilogramelor în plus (P)

Allurion este dedicat combaterii obezității, prin crearea primei platforme digitale complete de slăbire din lume. În centrul acestei platforme se află Programul Allurion, o experiență de slăbire greu de egalat, care include balonul gastric Allurion – primul balon gastric care se înghite  ce nu necesită proceduri chirurgicale sau anestezie.

Excesul de kilograme nu duce doar la o creștere în greutate, în cifre – acesta crește și riscul de a avea probleme majore de sănătate. Persoanele supraponderale sau obeze au mai multe șanse de a avea boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet, cancer și depresie. Din fericire, pierderea în greutate poate reduce riscul de a dezvolta unele dintre aceste probleme.

Astfel, indiferent de cauză, surplusul de greutate este o problemă des întâlnită, ce ne poate afecta atât fizic cât și psihologic. Persoanele care se luptă obezitatea testează variate metode și diete pentru a rezolva aceasta chestiune. Din nefericire, dietele și exercițiile fizice nu sunt foarte eficiente în cele mai multe cazuri.

O soluție inovatoare, ce are la bază tehnologie de ultima generatie, este balonul gastric Allurion sau „balonul gastric care se înghite“. Acesta funcționează alături de celelalte componente digitale – Cântarul și Ceasul de Monitorizare Allurion, conectate la aplicația mobilă Allurion, dar și coaching-ul nutrițional. Utilizat în tratamentul supraponderabilitatii, acesta este un balon gastric modern, care poate fi introdus în stomac fără a fi nevoie de anestezie, endoscopie sau orice altă procedura chirurgicala.

Cum funcționează?

  • Capsula se înghite ușor, sub atenta observație a unui cadru specializat.
  • Aflată în stomac, aceasta se desface și se transforma într-un balon ce va fi umplut cu 550 ml de lichid (acest proces se întâmplă printr-un cateter care rămâne atașat de balon în acest moment, și care va fi detașat ulterior, după ce medicul se asigură că balonul este plasat așa cum trebuie).
  • Balonul rămâne în stomac în jur de 16 saptamani, timp în care pacientul este într-un proces continuu de slăbire.
  • După cele aproximativ 16 săptămâni, o parte din învelișul balonului se topește, lichidul se golește, iar membrana balonului este eliminată natural, prin scaun.

Ce spun persoanele care au ales balonul gastric Allurion?[1]

Până acum, am slăbit 14 kg datorită balonului Allurion. Nu a fost o decizie ușoară, dar când mă gândesc bine, a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut-o lua. Viața mea s-a schimbat complet. Acum, chiar am început să explorez preparate sănătoase și porțiile mi-au rămas mai mici, chiar și după ce balonul a fost eliminat. – Georgie

Vă sfătuiesc să începeți astăzi. Nu așteptați până mâine sau poimâine. Pentru că acum este momentul să faceți ceva, înainte să fie prea târziu. – Jacques

Allurion m-a ajutat să-mi schimb mentalitatea cu privire la ceea ce ar trebui să mănânc. Mi-a permis să îndeplinesc sarcinile de zi cu zi și mi-a dat viața înapoi. – Dot

Descoperă câteva dintre poveștile de succes Allurion din întreaga lume și stabilește o consultație gratuită cu un consilier profesional, la www.balonslabire.ro!


[1] Sursa: allurion.com