Aproximativ un sfert din testele efectuate in ultimele 24 de ore au iesit pozitive! Doua judete nu au raportat niciun caz!

Județele Caraș-Severin și Vrancea nu au raportat azi niciun caz nou de coronavirus. Și la nivel național se remarcă număr destul de MIC de cazuri noi. Dar, acestea, raportate la numărul de teste efectuate înseamnă aproximativ un sfert! Așadar, ascest lucru impune, orice-ar fi, precauție maximă!

GCS informează că, până astăzi, 26 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 613.760 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

536.332 de pacienți au fost declarați vindecați până în prezent, după cum anunță autoritățile.

Da, puține cazuri noi, la prima vedere, dar cifra reprezintă aproximativ o pătrime din testele efectuate în ultimele 24 de ore!!! 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.387 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19) (Trebuie ținut seamă că s-au efectuat puțin peste 4000 de teste în ultimele 24 de ore!), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.