Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat si el impotriva coronavirusului. Un apropos fin: „Daca ai un infarct, suni la 112, nu iti intrebi grupul de Facebook ce sa faci!”

Celebrul Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat recent împotriva coronavirusului. S-a întâmplat, mai exact, pe 20 ianuarie. Lui i-o fi pus cip cu ecran de cinema în miniatură?!?!

„Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteţi eligibili, înscrieţi-vă pentru a vă vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a fost mesajul fostului guvernator al Californiei.

Mai devreme, Arnold Schwarzenegger a explicat, tot într-un mesaj, de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialişti. Schwarzenegger le-a scris celor care vor să înveţe cum să îţi crească bicepsul să îl asculte pe el, pentru că şi-a petrecut viaţa studiind acest aspect.

Însă, când e vorba de vaccinuri, fostul guvernator al Californiei e de părere că virusologii şi epidemiologii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că el îi ascultă.

„Întotdeauna spun că ar trebui să-ți cunoști punctele forte și să asculți experții.

Dacă vrei să afli despre construirea bicepsului, ascultă-mă, pentru că mi-am petrecut viața studiind cum să obții vârful perfect și am fost numit cel mai mare culturist din toate timpurile. Cu toții avem specialități diferite”.

„E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!”, a transmis marele actor.

Momentul, filmat, a fost postat pe contul de socializare al artistului.

Video: https://www.facebook.com/arnold/videos/