Avem ministru nou la Sanatate! Presedintele, optimist…

Ioana Mihăilă este, începând de acum, noul MINISTRU al Sănătății.Domnia sa a depus miercuri seară jurământul. Președintele Klaus Iohannis le-a transmis membrilor Guvernului prezenți la ceremonie să „o sprijine pe noua colegă”.

Noul ministru își preia atribuțiile într-un moment-cheie în lupta cu pandemia, după ce, în urmă cu numai câteva zile, Vlad Voiculescu a fost demis.

„Doamnă ministru, Preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes! Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat. Iar coaliției de guvernare îi doresc mult succes și să terminăm, cu rezultate notabil de bune, această etapă nefericită, pandemică. Sper foarte mult ca, printr-o campanie de vaccinare de succes, să reușim până în vară să ieșim din pandemie”, a declarat președintele Iohannis.

Sursa foto: www.presidency.ro