Cadouri corporate pentru clienți: 6 idei grozave!(P)

Clienții pot alege să caute un concurent sau să nu mai facă afaceri cu tine în orice moment. Este un fapt regretabil cu care se confruntă multe companii. De aceea, trebuie să fii la curent în ceea ce privește furnizarea de servicii excepționale pentru clienți și o experiență memorabilă.

O modalitate de a-ți face brandul mai memorabil și de a evita ca clienții să caute chilipiruri în altă parte este să arăți cât de mult îți pasă și să oferi cadouri corporate grozave. îți spunem de ce cadourile corporate sunt importante și îți oferim câteva opțiuni grozave de cadouri pentru a face față consumatorilor tăi.

Idei de cadouri corporate pentru clienți: de ce sunt acestea importante?

Tot ceea ce faci în afaceri ar trebui să ofere cea mai bună experiență pentru clienți pentru a îmbunătăți relațiile pozitive și pentru a ajuta brandul să consolideze această alianță. Cadourile corporate pentru clienți ajută la realizarea acestui lucru.

Pentru clienții fideli, pe termen lung, cadourile obișnuite și personalizate pot fi o demonstrație puternică de sprijin și recunoștință pentru afacerile care își revin în continuare. Acestea pot arăta clienților că te bucuri în continuare de prezența lor și te pot pot ajută să menții acea relație extrem de importantă.

Pentru clienții noi, ideile unice de cadouri business te pot ajuta să rămâi în top și să gândească pozitiv despre tine, ceea ce poate fi o influență semnificativă pe o piață aglomerată sau dacă dorești să impresionezi. Pentru clienții noi, orice cadouri primite ii poate ajuta să se simtă apreciați și să dorească să revină la tine pentru afaceri, ceea ce înseamnă că cadourile unice pot ajuta la transformarea noilor clienți în clienți fideli.

Dacă dorești să îți îmbunătățești relația cu unul dintre clienții tăi, cadourile corporate, precum cosuri Craciun sau Paște sau alte materiale utile, sunt cu siguranță o modalitate de a face acest lucru.

1. Personalizează-ți cadourile

Poate fi foarte tentant să cumperi lucruri generice atunci când trimiți cadouri fiecărui client. Deși această practică este convenabilă și nu descurajată, este important să te gândești la preferințele personale ale clienților pentru un efect maxim. Nu are rost să trimiți o sticlă specială de vin dacă acel client anume a spus că nu îi place vinul. Cum poți diferenția acest lucru? Cumpără cadouri, precum coșuri cu bunătăți de la Gift Idea, și adaugă ceva care să amintească de brandul tău. Adaugă o agenda cu logo sau un card de mulțumire. Fie că suntcosuri Craciun corporate sau, pur și simplu, pentru o ocazie ce nu ține de vreo sărbătoare, nu uită să îți pui amprenta pe ceea ce oferi. 

  • Ține cont de statutul și bugetul fiecărui client

Nu este nevoie să cheltuim sume impresionante pe un coș cadou pentru un client nou care a plasat o comandă și cam atât. Acest lucru l-ar putea face să se simtă copleșit și inconfortabil în legătură cu gestul măreț. Asigură-te că cadoul tău se potrivește bugetului, scopului și intervalului de timp în care ai colaborat cu clientul în cauză.

Sărbătorile sunt un moment bun pentru a împărți cadouri grozave cu tematică de Crăciun și vor fi în continuare bine primite, dar dacă trimiți un singur cadou festiv la sfârșitul anului tuturor clienților, acest lucru poate fi un gest generic. Pentru a face o impresie bună, trimiterea de cadouri în alte perioade ale anului și fără ocazii oficiale, pur și simplu, pentru a-ți arăta aprecierea, poate fi mult mai profitabilă.

  • Alege un simplu card cadou
  •  

Cardurile cadou sunt simple și la obiect, dar oferă și posibilitatea de a oferi prin intermediul lor un mesaj personalizat sau chiar o carte de vizită. Voucher-ele cadou vor fi întotdeauna apreciate și pot fi întotdeauna cheltuite, fiind un gest grozav pentru orice client pe care dorim să-l premiem. De asemenea, oferă clientului tău libertatea de a cheltui cardul cadou pe orice articol pe care îl alege, astfel încât să nu îți faci griji dacă este cadoul potrivit pentru el.

  • Oferă cadou un suport pentru cărți de vizită

Afacerile sunt afaceri, la urmă urmei, ceea ce înseamnă că mulți clienți vor avea o mulțime de cărți de vizită! Un suport pentru cărți de vizită poate fi cadoul corporat perfect, vizibil și elegant pe biroul oricărui client.

Suporturile pentru carduri sunt de asemenea personalizabile, ceea ce înseamnă că le poți face oricât de luxoase dorești, în funcție de client. Suporturile de carduri pot fi cadouri grozave și simple, dar le poți face mai elegante sau de înalta calitate, alegând opțiuni precum argintiu sau un mesaj gravat, poate pentru a sărbători aniversarea unui client. 

5. Recipient pentru apă, cafea sau ceai

Clienții ocupați și profesioniștii în afaceri vor avea întotdeauna nevoie de orice lucru care simplifică ziua de lucru atunci când vine vorba de băuturi esențiale. O sticlă de apă de brand sau personalizată este gestul suprem de cadouri, alături de o cană de cafea care poate sta pe biroul unui client, ce poate fi folosită la birou sau chiar și acasă. Când vine vorba de idei de cadouri corporate pentru clienți, nu există client care să nu folosească niciodată un recipient pentru apă, cafea sau ceai!

  • Articole tehnologice

Elementele de baza ale tehnologiei pot include încărcătoare portabile, bănci de alimentare și USB-uri pentru clienții noi sau existenți. Dacă dorești să oferi tehnologie mai scumpă, poți să alegi difuzoare sau iPad-uri pentru acei clienți care sunt cei mai loiali sau care cheltuiesc cei mai mulți bani în compania ta.

Alege întotdeauna obiecte și produse de înalta calitate, ține cont de cât de mult înseamnă clientul tău pentru tine și încearcă să faci totul cât mai bine cu putință!