Cauți un set de perne auxiliare creat special pentru mașina ta? Cei de la perneauxiliare.ro te ajută

La fel ca oamenii, chiar și mașinile au nevoie de un doctor, care se numește mecanic. Asta pentru că drumurile din România nu sunt mereu așa cum ar trebui și pentru că uneori alegem niște piese auto de o calitate îndoielnică. Totuși vizita la mecanic înseamnă și investiții financiare destul de mari de fiecare dată, deci vrem să evităm pe cât de des posibil acest lucru.

Motiv pentru care multe persoane își îndreaptă atenția spre pernele auxiliare. Unii se bucură deja de mult de avantajele pe care acestea le aduc mașinii, alții nu au auzit încă de ele. Iată că cei de la PerneAuxiliare vă pot lămuri cu privire la informațiile despre acestea și dispun și de variante diverse, pentru mai multe tipuri, mărci și modele de mașini. Află mai multe în continuarea acestui articol.

Pernele auxiliare – avantaje și alegerea setului potrivit

De pe site-ul perneauxiliare.ro pot fi comandate mai multe modele în funcție de mașina pe care o conduci. Spre exemplu poți găsi suspensii pe aer Ford Edge, specific pentru modelul pe care îl cauți. Asta este foarte important pentru că nu sunt universal valabile.

Prețul nu se schimbă, dar tipul pernelor este puțin diferit. Un set complet de perne auxiliare are prețul de aproximativ 300 de lei dar vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru montare. Aici enumerăm cele două perne, două bucșe de poziționare, un spray silicon și un kit pentru montare.

Acestea vin cu mai multe avantaje și printre acestea se enumeră și siguranța sporită. Mașina este mult mai stabilă în curbe dacă are montate pernele auxiliare, chiar dacă este încărcată cu pasageri sau cu marfă. De asemenea vei prelungi durata de viață a suspensiilor, chiar dacă circuli pe drumuri accidentate deseori. Va fi sporit confortul la volan și multe alte avantaje pe care le vei descoperi singur dacă vei comanda un astfel de set.

Spune-mi ce mașină ai și îți spun ce set de perne auxiliare se potrivește

Pentru a alege setul de perne potrivit tot ce trebuie să faci este să dai search în bara de căutare de pe site cu denumirea exactă a mașinii tale, inclusiv modelul. Spre exemplu la Ford Edge denumirea completă poate fi perne auxiliare spate Ford Edge II 2016-prezent.

Atât de simplu este să găsești ceea ce ai nevoie. Cu privire la montare tot procesul este foarte simplu și nu este nevoie nici măcar să mergi la service în acest sens. Pernele nu trebuie omologate, deci odată ce ajunge comanda le montezi și nu ai alte drumuri de făcut.

În pachet vei primi și cartea de instrucțiuni în care vei vedea pas cu pas tot ce ai de făcut. În caz de nelămuriri cei din echipa Perne Auxiliare sunt oricând în timpul programului de muncă la dispoziție și îți pot explica telefonic.

Accesează și tu site-ul și comandă setul de perne auxiliare potrivit pentru mașina ta și bucură-te de schimbări.

Contact:

+40744 870 142.