Clinica Dr. Felix Hair Implant îți reface podoaba capilară (P)

De-a lungul timpului se poate întâmpla fie din cauze naturale, fie de la stres sau tratat necorespunzător, fie din cauza unor diverse accidente suferite în zona capului să ne pierdem o parte din podoaba capilară cu care ne mândream anterior.

Unul dintre primele lucruri pe care le observăm la o persoană este chipul acelei persoane, deci implicit și felul în care arată părul. Dacă este brunet, blond sau șaten, scurt sau lung, rar sau des.

Deseori dacă persoana este femeie va suferi în tăcere de faptul că părul este rar și nu se poate aranja în nici într-o formă.

Se pot încerca diverse artificii de stil, tunderea lui mai scurt sau acoperirea cu o eșarfă sau pălărie, dar acestea sunt soluții pe termen scurt.

La fel sau poate chiar mai rău stă treaba și în cazul bărbaților, aceștia putând fi serios afectați de pierderea părului, deși nu o vor arăta la modul direct, ci doar prin felul stângaci în care vor încerca să mascheze acest lucru. 

Care ar putea fi oare soluția pentru redobândirea încrederii de sine și reluarea vieții sociale?  Un tratament sau un șampon minune, vitamine sau o soluție mai radicală, dar eficientă, din toate punctele de vedere?

Implantul de păr, ceea ce aveți nevoie pentru refacerea podoabei capilare

La drfelixhairimplant.ro soluția salvatoare vine sub forma implantului de păr de către specialiști specializați care fac același lucru și în clinicile de peste hotare cum ar fi cele din Paris, Geneva și Amsterdam.

Transplantul de păr FUE este un sistem de bună calitate a actului medical care poate rivaliza oricând cu cele similare din restul lumii. În acest fel, orice persoană din România afectată de pierderea părului poate apela la Clinica Dr. Felix Hair Implant pentru a beneficia de un implant par de calitate garantată și, mai ales, la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Procedura este simplă, dar mai ales sigură și constă în consultația propriu-zisă, marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr prin metoda „Quality FUE” de către medici ultraspecializați, totul exclusiv manual.

Procedura nu implică sângerări, cicatrici sau dureri, tehnica Q-FUE fiind una dintre cele mai evoluate și mai puțin invazive tehnici cunoscute pe piață.

De-a lungul timpului peste 150 000 de pacienți din întreaga lume au optat pentru această tehnică alegând transplantul de păr, cu rezultate naturale atât pentru femei, cât și pentru bărbați și, ceea ce este cel mai important la prețuri rezonabile.

Consultație online, simplu și ușor 

Pentru cei care nu se pot deplasa personal până la clinica există și posibilitatea unui consult online cu ajutorul căruia te poți programa pentru un implant de păr, barbă&mustață sau sprâncene.

De reținut este faptul că această clinică este singura unde s-a realizat restaurarea părului și a sprâncenelor la pacienții cu piele grefată și cicatrici post arsură cu ajutorul tehnicii FUE. Se pot elimina inclusiv cictricile rezultate în urma unui transplant de păr nereușit.

Clinica Dr Felix Hair Implant îți redă încrederea în tine!

Contact: office@drfelix.ro