Comandă online echipamente de uz medical – uniforme, pantaloni și încălțăminte de protecție (P)

Echipamentele medicale sunt absolut necesare în orice tip de instituție care oferă aceste servicii. Fie că vorbim despre un cabinet medical privat, de o clinică, de un salon de masaj, de un salon de manichiură și pedichiură ori de spitale – în orice situație echipamentele medicale sunt esențiale. Acestea protejează atât pacientul, cât și purtătorul de numeroase bacterii și viruși care se pot afla pe haine venind cu ele din exterior. Din acest motiv, cadrele medicale sau persoanele care lucrează în acest mediu au un protocol legat de îmbrăcămintea corespunzătoare la locul de muncă.

Comandă online echipamente de uz medical și nu numai, de la SafetyOne!

SafetyOne îți pune la dispoziție numeroase modele de uniforme medicale pentru femei și bărbați, ce pot fi utilizate în fiecare zi de gardă, dar și în fiecare zi la birou. Acestea sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, ideale pentru uzul zilnic. Sunt confortabile și permit multă libertate de mișcare. Uniformele medicale de pe site au culori diferite, astfel încât să alegi un produs special pentru tine. Acestea pot fi achiziționate atât de către companii, cât și de către persoanele fizice.

În gama de echipamente medicale ai la dispoziție costume, bluze, tunici, pantaloni, halate, veste, saboți și diverse accesorii medicale. Toate produsele corespund atât doamnelor, cât și domnilor, așadar alegerea formei și mărimii nu vor reprezenta o problemă. Atât îmbrăcămintea, cât și încălțămintea împreună cu accesoriile sunt confecționate din materiale calitative, care oferă confortul necesar pe tot parcursul zilei. Indiferent unde ar fi purtate acestea, echipamentele medicale oferă libertate de mișcare.

Seturi de produse pentru mai multe domenii

SafetyOne cuprinde o gamă extinsă de produse pentru mai multe domenii și echipamente de protecție. În cadrul site-ului beneficiezi de stoc disponibil de echipamente de uz medical și nu numai. Tot pe nișa medical te poți bucura să găsești rapid o varietate de pantaloni medicali ce îți oferă confort și multă flexibilitate în fiecare zi de lucru.

Ai la dispoziție echipamente de uz general, produse speciale pentru iarnă, condiții extreme, impermeabile, ignifuge, chimice, antistatice, pentru înaltă vizibilitate, ținute business, echipamente pentru HoReCa, pentru industria alimentară, dar și anti-tăiere. Toate acestea au o calitate superioară și sunt confecționate din materiale corespunzătoare, astfel încât să se încadreze în domeniile în care vor fi utilizate.

Site-ul oferă acces la multiple produse pentru protecția personală și produse tehnice. Vei putea comanda tot ce ai nevoie pentru a fi în permanență protejat la locul de muncă.

Produse speciale pentru protecția proprie

SafetyOne îți pune la dispoziție mănuși, articole pentru protecție respiratorie, mâneci, jambiere, șorțuri și mâneci pentru sudură, produse pentru protecția urechilor, a ochilor, a capului, pentru protecția genunchilor, coatelor și umerilor, protecție împotriva căderii, dar și consumabile, produse de unică folosință.

La fel ca și echipamentele medicale, cele enumerate mai sus sunt confecționate din materiale corespunzătoare ce permit folosirea lor într-o gamă largă de industrii și medii de muncă. Acestea protejează întregul corp și se achiziționează în funcție de riscurile presupuse de locul de muncă.

Contact:

0800 800 047

sales@safetyone.ro