Congresul National de Neurostiinte Moderne din Romania 2023 va avea loc la Iasi

A V-a ediție a Congresului Național de Neuroștiințe Moderne din România, manifestare emblematică pentru comunitatea medicală ieșeană, va avea loc la Sala New York a Hotelului Ramada din Iași în perioada 11-14 octombrie 2023. În cadrul acestui eveniment va avea loc și o nouă ediție a Zilelor Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”. (14.10.1972 – 14.10.2023).

Tema generală a Congresului Național de Neuroștiințe va fi „Neuroștiințele în Serviciul Pacientului”. Subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul sesiunilor de lucrări științifice ale Congresului vor acoperi întregul domeniu al neurochirurgiei și al neuroștiințelor și se vor concentra pe cele mai recente progrese din fiecare domeniu.

Congresul Național de Neuroștiințe va aduce în discuție și o serie de alte patologii în cadrul unor mese rotunde dedicate următoarelor teme: patologia infecțioasă (infecția cu virusurile hepatice, Antibioticoterapia, etc), bolile cerebrovasculare, bolile neurologice rare, neuropatia periferică, neuro – oncologia, glaucom, pediatrie, diabetologie, nutriție precum și alte subiecte ce vor fi anunțate în perioada următoare.

Evenimentul este coordonat de Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Asociația Human Brain Academy (HBA), cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Societății Române de Neurochirurgie (SRN).

Pentru a participa la eveniment puteți accesa formularul aici: https://cnncongres2023.neuroexcelenta.ro/formular…/