Cum sa „TE JOCI” cu sanatatea si siguranta oamenilor?! Perchezitii la persoane banuite de eliberarea si folositreaa de teste COVID-19 FALSE

Luni, 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare nu mai puțin de 5 mandate de percheziție domiciliară la sediile și punctele de lucru a 3 societăți comerciale. Acestea au ca obiect de activitate transportul internațional de persoane prin curse regulate, cercetările fiind declanșate într-un dosar penal privind eliberarea și folosirea de teste Covid-19 falsificate.

Investigațiile sunt continuate pentru fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, constând în aceea că, administratorii societăților comerciale au pus la dispoziția călătorilor teste COVID- 19, care atestă faptul că aceștia nu sunt infectați cu virusul Sars-CoV-2, teste care, în realitate, nu au fost efectuate. Așadar, un fapt extrem de grav!

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

foto: ziare.com