Cum scapi de celulită în 2023? (P)

Celulita este 100% normală și nu ai de ce să te simți inconfortabil că ai și tu, ca milioane de alte femei din întreaga lume gropițele specifice, sub formă de coajă de portocală pe fese, picioare, abdomen, brațe sau chiar pe spate.

Este absolut în regulă să nu-ți placă aspectul celulitei și să cauți diferite metode prin care să îi îmbunătățești aspectul. Dar, înainte de a cheltui bani pe o grămadă de tratamente anticelulitice și proceduri minune, care par mult prea bune ca să fie adevărate, trebuie să știi că nu există niciun remediu rapid pentru celulită. Studiile clinice au demonstrat faptul că doar tratamentele profesionale te pot ajuta să scapi de celulită dar că ai nevoie de timp și răbdare pentru a obține rezultatele pe care le aștepți.

Suntem deja în 2023, iar progresele în tratamentele de îndepărtare a celulitei au parcurs un drum destul de lung. Celulita apare atunci când pielea formează gropițe sau noduli pe diferite zone mai predispuse de la nivelul corpului. Este important de reținut faptul că aceasta nu ține cont de ce mănânci sau de cât de des te duci la sală, deoarece inclusiv sportivii profesioniști au celulită. Factorii care determină apariția celulitei includ dereglările hormonale, genetica, vârsta, greutatea, obiceiurile alimentare, sarcina și cantitatea de colagen și estrogen prezentă în piele.

În ceea ce privește gama produselor de îngrijire a pielii, varietatea de opțiuni este imensă. Niciun produs nu are însă o formulă care să-ți ofere rezultate eficiente pe termen îndelungat, pentru că nu ajunge să afecteze structura celulelor adipoase. Conform cercetătorilor, cremele anticelulitice, ca și masajul,nu elimină depozitele de grăsime de sub piele, ci doar îmbunătățesc aspectul pielii, iar multă lume asociază acest efect cu o victorie împotriva celulitei.

Tratamentele anticelulitice profesionale sunt singurele care dau rezultate eficiente, vizibile, deoarece acționează în profunzime, remodelând și eliminând grăsimea și apa în exces, netezind pielea și stimulând circulația în același timp. Aici intervin mai multe aspecte care trebuie luate în considerare: vârsta, stilul de viață, gradul și tipul de celulită,cât și gradul de laxitate a pielii. Mulți pacienți care ajung în clinicile Doctor SKiN, singurul centru anticelulitic din România care are toate cele mai bune echipamente din lume, cu rezultate dovedite clinic pe mii de pacienți, confundă pielea lăsată cu celulita.

Din acest motiv, dacă vrei să scapi de celulită în 2023, trebuie să te prezinți la o evaluare gratuită, pentru a analiza toți acești factori și a stabili un plan de tratamente corporale care să funcționeze pentru tine și nevoile tale. Acest plan va fi un mix de diferite proceduri anticelulitice, care să atace celulita pe mai multe planuri și care să te ajute să-i ameliorezi treptat aspectul. Dacă ai celulită de gradul 4, nu te aștepta să ajungi să ai o celulită de grad 1 după câteva ședințe.Îmbunătățirea se va produce în timpșigradual.

Ce tratamente anticelulitice sunt recomandate în 2023?

Radiofrecvența medicală este în topul recomandărilor din tratamentele pentru celulită. Procedura încălzește țesuturile adipoase și rupe benzile de țesut conjunctiv responsabile de apariția celulitei. Cum nu toate echipamentele sunt la fel, iar cele de generație veche nu fac față, îți recomandăm NuEra Tight, cel mai performant dispozitiv de radiofrecvență medicală din lume, care acționează și la nivelul pielii lăsate sau prietenosul Venus Legacy 2.0, care are un raport calitate-preț excepțional.

Microundele nu trebuie să te sperie, pentru că au foarte multe aplicații medicale și sunt complet sigure! Dispozitivul ONDA folosește Coolwaves, microunde la o frecvență de 2.45GHz, fapt ce le permite să acționeze precis, exact la nivelul grăsimii vinovate de celulită.

ONDA oferă un tratament foarte eficient și mai mult decât atât, sunt necesare doar câteva ședințe pentru a te putea bucura de primele rezultate. ONDA vizează în mod specific o mare parte din celulele adipoase de sub piele și din acest motiv rezultatele obținute sunt durabile.

Endermologia furnizată de LPG Cellu M6 Alliance este în trend în 2023, deoarece  este singurul dispozitiv care oferă tratamente corporale sigure în sarcină și alăptare, inclusiv pentru celulită. Endermologia se bazează pe o tehnică de stimulare a pielii 100% naturală și non-invazivă, care ajută la creșterea producției de colagen, de elastină și de acid hialuronic, substanțe care ajută la rejuvenarea pielii, la tonifierea acesteia și la un efect minunat de lifting corporal. Studiile au demonstrat că reușește să elimine celulita în proporție de 67% după o serie completă de tratamente.

Indiferent de tratamentul anticelulitic ales, ai grijă să te hidratezi corespunzător, să dormi și încearcă să abordezi un stil de viață cât mai sănătos. Vrei să scapi de celulită în 2023 și te-ai săturat să arunci cu banii pe experimente nereușite!

Vino la o evaluare gratuită în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca!