De ce avem nevoie de un magazin cu produse bio precum Biocorner? 

A devenit destul de uzual în zilele noastre termenul de bio. Ce este cu adevărat un aliment bio și de ce ar fi bine să îl alegem, în defavoarea celorlalte, de pe rafturile magazinelor alimentare? Concret, termenul bio se referă la produsele naturale, fără aport de substanțe chimice, fără urme de conservanți.

Bio înseamnă totodată produs certificat, sigur pentru consum, benefic pentru sănătate. Excludem din ecuație modificările genetice, orice tratament cu pesticide sau substanțe asemănătoare. În schimb, știm cu siguranță că produsele bio, indiferent de tipul lor, sunt cele care provin din culturi responsabil controlate, care îndeplinesc norme stricte de cultivare și recoltare.

Dat fiind că în ultimii ani ne îngrijorăm tot mai mult de poluarea din jur și de cum să trăim sănătos și de cum să ne hrănim sănătos, a crescut și interesul pentru produsele bio. Nu este greu de găsit o sursă de încredere, pentru că din fericire acum avem și magazin cu produse bio online. Pentru cei care încă nu au auzit de BioCorner, detaliem în rândurile ce urmează mai multe.

O singură oprire, la băcănia cu de toate – toate bio!

Trăim și în ritm alert, mereu pe fugă, aglomerați în program cu tot felul de task-uri. Ne place să ne optimizăm modul în care putem bifa toate interesele de peste zi. Iată că pentru a cumpără rapid, eficient și mai ales gustos și sănătos nu trebuie să fie o corvoadă. Biocorner are două locații fizice în capitală, iar pentru toți ceilalți care nu sunt în proximitate rămâne online-ul accesul la tot ce înseamnă sănătos. Regăsim aici alimente de bază, fresh-uri, produse congelate, varietate de alimente. Toate sunt bio.

Pentru cei care cred că sunt într-o oarecare măsură limitați în ceea ce privește opțiunile pe care le au, este bine de punctat că la BioCorner vom găsi alimente diverse. Gama este atent selectată, de la producători de renume, fără excepție. Iar de aici pot fi cumpărate toate alimentele de bază, produse pe care le îndrăgim și le consumăm cu mare frecvență, de la lactate la produse din carne, cele de băcănie, de la congelate la paste și produse de patiserie.

Cei care au un fond alergic și sunt extrem de atenți la ce consumă, citesc rând după rând eticheta produselor, pot cumpăra de aici produse safe. Adică fără gluten, fără lactoză, cele conforme cu regimul alimentar sau, chiar mai mult decât atât, cu stilul lor alimentar. Pentru că a mânca sănătos poate deveni un stil de viață și deloc o măsură de moment, care creează limite sau poate frustrări.

De ce mâncăm bio?

Se pare că pentru o vreme a fost descoperită calea industrializării și a producerii în masă a alimentelor. În detrimentul calității lor ca valoare nutritivă. Mâncăm alimente procesate și consecințele acestei alegeri nu întârzie să apară, de la efectele de momente la cele de termen lung: probleme digestive, inițiem un fond alergic, devenim mai sensibili la diverse ingrediente, avem carențe de vitamine și minerale, ne lipsește energia.

Alimentele bio sunt benefice pentru sănătate și au nevoie de prețuire la adevărată lor valoare. Sunt porția de sănătate de care avem nevoie și adevăratul dar al naturii. Cumpărați produse bio și bucurați-vă de viața sănătoasă. (P)

Contact:

comenzi@biocorner.ro

Str. George Călinescu nr. 4 (zona Dorobanți)

Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)