De ZIUA MONDIALA A SANATATII- Trairi impreuna in numele vietii, in numele unui scop nobil asumat, prin vocatie. LA MULTI ANI celor in halate albe

„Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, dorim ca împreună să le urăm un călduros -La mulți ani!-, multă putere de muncă și un binemeritat -Vă mulțumim!- tuturor celor care zilnic, luptă pentru a da celorlalți o nouă șansă la viață!

De peste 1 an, întregul personal medical este supus unei presiuni imense, iar eforturile depuse în toată această perioadă, în scopul salvării de vieți, au lăsat urme. Pentru a-i sprijini în această luptă cu noul virus, rolul nostru rămâne unul simplu și anume, acela de a le asculta sfaturile medicale, atât de necesare în această perioadă.

La mulți ani tuturor colegilor din cadrul întregului sistem sanitar, personalului care activează în sistemul medical de urgență, serviciile de ambulanță, UPU-SMURD, precum și colegilor paramedici din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență.

Din partea noastră, a tuturor: Vă mulțumim!

Sunteți eroii noștri!”

Mesajul celor de la Departamentul pentru Situații de Urgență către colegii din Sistemul de Sănătate. Dincolo de mesaj, dincolo de cuvinte, trăiri. Trăiri împreună în numele vieții, în numele unui scop nobil asumat, prin vocație și devotament, înțeles și simțit acum mai acut ca niciodată…

În numele cetățenilor, în numele tuturor celor care înțelegem rolul și rostul medicinei și al celor care și-au ales-o ca profesie și, mult mai mult, ca destin, în numele nostru, al jurnaliștilor, azi, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII, dorim putere, încredere, sănătate și carieră încununată de împliniri tuturor celor în halate albe. Îi asigurăm că le simțim emoțiile, le vedem lacrimile, le înțelegem munca și apelurile și, adesea, chiar strigătele de disperare….

foto: ziare.com