Dulap de scule JET+3 cu 9 sertare: Echipat pentru Profesioniști

În industria de scule, calitatea și funcționalitatea sunt esențiale. Cu o istorie impresionantă în spate, Facom se distinge ca unul dintre cele mai de încredere branduri pentru profesioniști. Astăzi, vă prezentăm un produs excepțional din gama lor: Dulapul de scule JET+3 cu 9 sertare, echipat cu 250 de piese Facom.

Caracteristici principale:

  1. Versatilitate: Acest dulap este echipat cu 250 de scule de la Facom, asigurându-vă că aveți la dispoziție toate instrumentele de care aveți nevoie.
  2. Rezistență: Cu o capacitate maximă de încărcare pe sertar de 25 Kg și o încărcătură de lucru de 900 Kg, acest dulap este construit să reziste la utilizare intensă.
  3. Design Superior: Blatul de lucru, armat cu fibră de sticlă, este rezistent la impacturi și substanțe chimice. De asemenea, panourile laterale perforate sunt potrivite pentru accesoriile gamei JET+, sporind astfel versatilitatea și organizarea spațiului.
  4. Dimensiuni: Având o greutate de 105 kg, acest dulap este robust și stabil.
  5. Conveniență: Pentru o mai bună organizare, dulapul vine cu 10 compartimente pentru sertare de 60mm.

Recomandare: Dacă sunteți un profesionist în căutarea unui dulap de scule care să îmbine funcționalitatea cu durabilitatea, Dulapul de scule JET+3 cu 9 sertare de la Facom este alegerea perfectă. Iar pentru a vă face experiența de cumpărare și mai plăcută, transportul este inclus!

Pentru mai multe detalii și pentru a vă plasa comanda, vizitați Toolsboxservices. Aici veți găsi o gamă variată de produse de calitate superioară, perfecte pentru nevoile profesioniștilor.

(P)