Echipamente medicale și consumabile de la Sanrotex (P)

Domeniul medical este unul în care grija pentru cel de lângă tine este vitală. Este important ca de fiecare dată să fii atent la nevoile pacientului și să îi asiguri un tratament sau o recuperare optimă. Fie că activezi ca medic, asistent sau ești într-o funcție de conducere a unei clinici, trebuie să ai în permanență la dispoziție resursele medicale necesare. Comandă online echipamente medicale și consumabile de la Sanrotex!

Sanrotex este un magazin online cu o gamă largă de produse din acest domeniu. Acestea pot fi comandate atât de către instituții precum spitale, clinici sau saloane de înfrumusețare, cât și de către persoanele fizice care își doresc să aibă resurse medicale în casă. Se poate întâmpla oricând să fie necesare comprese din tifon, vitamine sau aparate pentru controlul sănătății. În plus, pe site găsești o gamă largă de articole de îngrijire personală.

Site-ul cuprinde numeroase consumabile medicale pentru a fi mereu pregătit cu tot necesarul pentru pacienții tăi. În această categorie sunt disponibile perfuzoare, consumabile de stomatologie, instrumentar chirurgical, consumabile de laborator, accesorii pentru sterilizare, benzi adezive, vată ortopedică, ace pentru seringă, vacutainere, sonde și așa mai departe. Produsele sunt într-o gamă variată și stocurile pregătite pentru cabinetul tău.

Produse variate pentru îngrijirea personală

Sanrotex nu este destinat doar spitalelor, clinicilor sau saloanelor de înfrumusețare. Pe lângă faptul că găsești o mulțime de echipamente medicale, ai la dispoziție și câteva produse pentru îngrijirea personală. Categoria cuprinde pastă de dinți, periuțe, produse pentru îngrijirea facială, pentru igiena intimă, dischete demachiante, șervețele umede, articole pentru îngrijirea părului și a corpului, cât și a mâinilor, protecție solară și articole pentru copii.

Îngrijirea personală nu înseamnă doar folosirea cosmeticelor, ci și asigurarea unui sistem imunitar fortificat. Acest lucru poate fi obținut cu ajutorul vitaminelor și mineralelor. Pe site ai la dispoziție suplimente alimentare, vitamine și ceaiuri pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. De asemenea, poți apela și la echipamente pentru controlul sănătății, unde îți poți monitoriza pulsul inimii, tensiunea arterială, greutatea corporală sau nivelul glicemiei.

Tot pentru persoanele fizice și nu numai, Sanrotex oferă o varietate de produse în materie de ortopedie. Ai ocazia de a avea în permanență la îndemână dispozitive care să te ajute dacă ai o problemă de acest tip. Poți comanda online orteze, ciorapi compresivi, bandaje sau dispozitive de mers, cât și dispozitive pentru baie.

Protecția pacienților și a personalului medical este foarte importantă

Asigurarea resurselor pentru protecția pacienților și a personalului medical este extrem de importantă. Fie că vorbim despre o secțiune de boli infecțioase sau nu, orice pacient sau personal poate purta boli fără să știe. Din acest motiv, este vital ca în spital, salon sau clinică să fie asigurate măștile medicale, mănușile, dezinfectanții și protecția de încălțăminte.

Bineînțeles, în anumite ramuri precum este chirurgia, bonetele de unică folosință sunt de asemenea esențiale. Pe site-ul sanrotex.ro ai la dispoziție o mulțime de produse pentru protecție, în care se încadrează toate cele de mai sus și multe altele.

Contact:

0371 669 339

 +40 790 871 000

 +40 372 870 035 (FAX)

 online@sanrotex.ro