„Extraordinar”: S-a vaccinat Dr Raed Arafat (in vazul tuturor)! Si nu se va transforma in pinguin!

Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat luni, 11 ianuarie, anti-COVID. S-a întâmplat la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenţă „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Bucureşti. Întreg momentul a fost filmat! (Aici: https://www.facebook.com/ministeruldeinterne)

Oficialul a explicat că a fost foarte uşor vaccinul, în contextul în care se vaccinează sezonier împotriva gripei, iar rapelul îl va face pe 1 februarie. Arafat a mai spus răspicat că nu ar recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă el nu s-ar vaccina.

„Vor continua colegii noştri să vină în următoarele zile. E un gest de normalitate. Noi am făcut un pas acum şi abia am aşteptat să ajung ssă pot să mă vaccinez şi am promis public că fac acest lucru şi mă bucur că l-am făcut. Nu am recomanda oamenilor să se vaccineze, dacă noi nu ne-am vaccina. Vaccinul e voluntar, nu e obligatoriu. E considerat vaccin sigur, e gratuit. Dacă reuşim toţi să îl facem, reuşim să ajungem cât mai repede către o situaţie de normalitate. Îndemnul meu către oameni e să nu asculte toate aceste ştiri nefondate despre vaccin şi să asculte toate indicaţiile oficiale despre vaccin. Mai avem o doză de făcut pe 1 februarie, doză de rapel. Foarte uşor a fost. Eu mă vaccinez sezonier antigripal”, a afirmat Raed Arafat.

Întrebat care este mesajul său pentru cadrele medicale care nu vor să se vaccineze, Arafat a răspuns: „Trebuie să vedem în primul rând care sunt motivele. Întotdeauna când calculăm dozele trebuie să împărţim la doi, pentru că există rapel”. 

Așadar, s-a vaccinat. Chiar el șeful DSU. Fără „nicio vrăjitorie”, fără vreo… „scamatorie”. A fost filmat, s-a văzut chiar și cum i-a tresărit mușchiul când a fost înțepat, a făcut apoi declarații și totul a decurs normal.

S-a vaccinat și Dr Raed Arafat ca și ceilalți de până acum. Și n-a fost în seringă nici „Semnul fiarei” (relatat în Biblie) de care tot vorbesc unii, nici „lucrătura Diavolului, parşivitatea” sau vreun… broncozaur care să îi transforme pe cei vaccinați în pinguini sau foci!

sursa foto: MAI