Facem România Curată cu Doctor în Uniformă: Află cum medicina protejează mediul!

În inima Craiovei, o mică întreprindere de familie s-a transformat într-un nume important în industria fabricării uniformelor medicale. Povestea Doctor în Uniformă începe în anul 2000, când bunica Anei, o croitoreasă talentată, a decis să-și canalizeze abilitățile în crearea uniformelor medicale. Pasiunea ei a fost rapid preluată de fiica sa, iar produsele lor au captat atenția și cererea a crescut constant.

„Primii ani au fost un mix de provocări și satisfacții. Bunica mea a creat primele uniforme cu o dedicare remarcabilă, lucru ce s-a reflectat în feedback-ul clienților noștri.” povestește Ana Gubrei, co-fondatoarea brandului alături de soțul ei, Alex. „În 2019, am decis să modernizăm afacerea, transformând-o într-un brand recunoscut atât pe piața națională, cât și la nivel internațional.”

Un segment esențial al clientelei îl constituie studenții și rezidenții din domeniul medical. Aceștia au nevoie de uniforme confortabile și durabile pentru a se concentra pe formarea lor profesională.

„Ne cunoaștem foarte bine publicul tânăr. Le oferim uniforme medicale elastice, respirabile și ușor de întreținut. Acestea asigură confortul necesar în orele lungi de practică medicală, gărzi sau rezidențiat. Și pentru că avem prețuri de producător le putem oferi studenților și uniforme medicale ieftine și calitative.” explică Ana Gubrei.

Fiecare uniformă medicală vine însoțită de un certificat de garanție. Clienții beneficiază de calitate și siguranță pentru produsele achiziționate. Materialele sunt testate în detaliu, într-un laborator cu peste 30 de ani de experiență, sunt certificate la nivel național și internațional, garantând siguranța și rezistența fiecărei uniforme medicale prin certificarea ANPC și OEKO-TEX. Ele sunt concepute pentru a face față provocărilor zilnice, în lucrul cu diferite substanțe și a altor produse folosite în laboratoare de chimie, geochimie, farmacie,etc.

Și pentru că evoluția implică adaptarea continuă la schimbările pieței, inovarea constantă și îmbunătățirea proceselor, brandul dezvoltă parteneriate de succes pentru a putea a rămâne competitiv și relevant.

„Împreună construim viitorul prin sistemul nostru de parteneriat ce aduce timp, bani și energie. Acum și alte afaceri ni se pot alătura prin comercializarea de produse românești de înaltă calitate, sub brandul Doctor în Uniformă. Le oferim acces la reputația noastră solidă și suportul necesar pentru succesul afacerii lor. Suntem mândri să fim un brand 100% românesc,cu o moștenire de peste două decenii. Partenerii noștri și clienții găsesc toate informațiile despre materiale, culori și mărimi pe website-ul nostru. ” spune Ana Gubrei.

Reciclarea și sustenabilitatea în domeniul textilelor reprezintă pași esențiali pentru reducerea impactului ecologic. Doctor în Uniformă este singurul producător de halate medicale care își ia angajamentul față de sustenabilitate prin lansarea campaniei de reciclare „Facem România Curată”. Scopul acestei inițiative este pe lângă a reduce deșeurile textile și de a promova un ciclu de viață mai durabil pentru produsele lor.

„Reciclarea este o componentă esențială a responsabilității noastre față de mediu. Invităm clienții să ne returneze uniformele uzate, pe care le vom recondiționa sau recicla adecvat. Astfel, contribuim la protejarea mediului și la crearea unui viitor mai verde,” explică Ana Gubrei.

Campania se desfășoară pe platforma online Doctor în Uniformă, oferind soluții convenabile pentru colectarea și reciclarea uniformelor vechi. Această inițiativă subliniază angajamentul brandului de a inova nu doar în designul și calitatea produselor, ci și în abordarea responsabilității față de mediu. (P)

Etichete: uniforme medicale ieftine, producător de halate medicale, Doctor în Uniformă, uniforme medicale elastice, uniforme medicale