Fațete dinți – ce preț au? Sunt o investiție costisitoare sau nu?

O îngrijire dentară perfectă și un zâmbet strălucitor, de un alb imaculat, este ceea ce își dorește fiecare. Nu întotdeauna ceea ce vedem în oglindă este pe placul nostru și un lucru important este igiena dentară corespunzătoare. Mulți oameni au probleme la acest capitol, au dinții ciobiți, o formă sau o culoare inestetică, și doresc să remedieze acest lucru. Sunt diferite metode de restaurare pentru un zâmbet perfect, însă nu întotdeauna funcționează și nu se ridică la așteptările clientului.  

Mulți apelează la fațete dentare, care este o soluție pentru îmbunătățirea aspectului vizual al dinților. La o primă căutare pe Google: “fatete dinti pret” găsim prețuri destul de piperate, care nu sunt pentru toate buzunarele. În acest articol îți vom oferi soluția pentru a găsi fațete ieftine ce te vor încânta prin prețurile accesibile.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt dispozitive ce au la bază învelișuri subțiri; acestea acoperă partea frontală a dinților, astfel modificând aspectul dinților. Sunt o imitație perfectă a felului cum arată dinții în mod natural, fără mari deosebiri. Scopul fațetelor dentare este de oferi un aspect frumos dinților și de a oferi o corecție danturii. 

Pe site-ul celor de la drdurbac.ro se pot găsi informații despre prețul fațetelor, așadar, se pot achiziționa fațete dentare ieftine, în valoare de 1500 de lei, fațete dentare preț mediu, în valoare de 2500 de lei și fațete dentare premium, în valoare de 4500 de lei.

Când este recomandabil aplicarea fațetelor dentare?

Fațetele dentare se aplică în cazul când:

  • Avem fisuri sau cioburi la nivelul dentar.
  • Dinții nu sunt uniformi și au un aspect inestetic, de exemplu, unul dinte dinți este mai mare decât altul sau unul este mai în față decât altul. 
  • La nivelul dentar s-au format pete sau când dinții au căpătat o culoare îngălbenită.

Avantajele fațetelor dentare

Fațetele dentare vin la pachet cu câteva avantaje, acestea fiind:

  • Un zâmbet strălucitor. Pentru cei care își doresc un zâmbet ca la un actor de Hollywood, atunci fațetele îi vor ajuta, fiind eficiente pe termen lung.
  • Nu este nevoie de restaurări costisitoare. O vizită la dentist și eventuale lucrări pot costa foarte mult. Fațetele nu sunt o operațiune ce necesită multe vizite la doctor sau dureri, din contra, sunt operațiune simplă ce nu necesită mult timp și nu produce disconfort.
  • Nu este nevoie de un aparat dentar pentru corectarea dinților. Fațetele pot corecta cu ușurință problemele dentare.
  • Fațetele au un aspect natural.

Îngrijirea fațetelor dentare

Să nu apară fisuri sau să se ajungă în punctul când fațeta va ceda și se va strica, este nevoie de o igienă orală corectă: perierea de două ori pe zi, folosirea aței dentare și a apei de gură. Nu este recomandabil să se pună presiune pe fațete, poate duce la deteriorarea acestora. În afară de o igienă orală corectă, este totuși recomandabilă și o consultare periodică la medicul dentist.

Mai multe detalii legate de fațete dentare găsiți pe siteul drdurbac.ro. (P)

Contact:

+40733108757

office@drdurbac.ro