GEST, IMPLICARE, ASUMARE: Medic de familie sibian, la Maratonul International Sibiu, pentru incubatoare destinate prematurilor

„Creșterea natalității și îngrijirea copiilor sunt vitale pentru viitorul țării.

Îngrijirea copililor începe cu cea a celor mai mici, a celor noi născuți mai devreme, a prematurilor. Un start bun în viață a celor mai mici dintre copii înseamnă un copil sănătos, dezvoltat armonios și lipsa grijilor pentru părinți. Un start bun înseamnă personal medical implicat, de care nu ducem lipsă la Maternitatea Sibiu dar și aparatură performantă iar aici ar mai fi nevoie de incubatoarele de ultimă generație.

Anul acesta alerg pentru căsuțe noi (incubatoare) pentru prematuri care sunt echipamente esențiale intr-o secție de neonatologie.

Dăruind pentru proiect, dăruiți zâmbete de copii și clipe de fericire pentru părinți.

Fiecare gest al vostru poate salva viața unui copil”.

 Este mesajul doctorului sibian Eduard Egri (medic de familie), pregătit să alerge, cum îi stă în obicei, de altfel, la Maratonul Internațional Sibiu, pentru o cauză nobilă. Mereu acolo unde este nevoie de priceperea, implicare și inima sa mare, domnul doctor, animat de spirit civic, de conștiințaprofesiei asumate, este un exemplu nu doar pentru comunitatea sibiană, ci și pentru noi toți.

MERITĂ SUSȚINUT!
https://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=5798