Go Vita – magazinul tău de suplimente naturale (P)

Sănătatea organismului nostru depinde în mod direct de ceea ce alegem să îi oferim. Alimentația nutritivă, odihna și sportul sunt doar câteva dintre comorile de care poți benefica zilnic fără pic de efort. Alegerile benefice fac diferența, iar Go Vita este una dintre ele. Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te asigura că zi de zi obții toate vitaminele, mineralele și acizii grași omega 3, 6, 9 de care ai nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă.

Ce sunt acizii grași și ce importanță au pentru sănătate?

Regulatori ai proceselor metabolice vitale și furnizori de energie, acizii grași sunt molecule bioactive esențiale pentru sănătatea generală. Dintre principalele funcții pe care le îndeplinesc acești acizi linolenici, cele cardioprotectoare și neuroprotectoare sunt considerate a fi principalele. S-a dovedit în nenumărate rânduri faptul că o cantitate optimă de omega 3, 6 și 9 contribuie la funcționarea corectă a acestor două sisteme și la evitarea bolilor specifice. Nivelul de colesterol și de trigliceride, cât și al tensiunii arteriale, este menținut în linii normale, luptă împotriva inflamării și a  hiperlipidemiei, îmbunătățește concentrarea, memoria și acutizează stimulii receptori.

Cum sunt clasificați aceștia?

Specialiștii împart aceste substanțe în trei mari categorii și anume: saturați, mononesaturați și polinesaturați. Cu toate acestea, este mai ușor să te concentrezi pe o clasificare mai simplă de care poți ține cont în vederea asimilării nivelului zilnic recomandat. Acizii grași neesențiali sunt sintetizați de organism, pe când cei neesențiali (Omega) trebuie asigurați prin alimentație, pentru a avea garanția unui corp sănătos. Asta înseamnă că este nevoie să te concentrezi pe asigurarea unor surse bogate și sigure de pentru toate tipurile de omega.

Ajustează-ți dieta pentru a obține cantitatea zilnică recomandată

Există o multitudine de alimente pe care să le incluzi zilnic în dietă pentru a fi sigur că obții cantitatea optimă de omega 3, 6 și 9. Însă, pentru a fi sigur că te bucuri de fiecare în egală măsură, iată care sunt sursele recomandate pentru o alimentație echilibrată. Peștele gras este sursa principală de Omega 3 pe care ar trebui să o incluzi cel puțin la una dintre mesele zilei. Imediat pe listă urmează fructele oleaginoase, legumele cu frunze verzi sau uleiul de semințe de in. Pentru Omega 6 cerealele și uleiurile vegetale sunt alimente de bază, ceea ce face foarte ușoară asimilarea sa. Omega 9 mai este cunoscut și drept acid oleic, ceea ce înseamnă că îl vei găsi în uleiurile de măsline, avocado, sâmburi de struguri, floarea soarelui și multe altele.

Apelează la suplimente naturale bogate în omega

În cazul în care te confrunți cu probleme în obținerea unuia sau mai multor tipuri strict din alimentație, Go Vita îți propune multiple variante de comprimate care le conțin fie în mod individual, fie în complexuri îmbogățite cu multivitamine. Triplu Omega 3-6-9 Uleiuri de pește, In și Chia-120 capsule este doar una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție. Suplimentele sunt soluția ideală în momentul în care îți dorești să asiguri necesarul zilnic recomandat de acizi grași, fără să te mai confrunți cu probleme de absorbție, asimilare ori sinteză cauzate de diverși factori.

Cumpără-ți doza zilnică de sănătate

Go Vita te ajută să obții mai ușor un echilibru pe toate planurile în ceea ce privește propria sănătate. Suplimente testate și atent selecționate îți sunt puse la dispoziție în multiple forme, astfel încât să poți găsi cu ușurință acea formulă recomandată de medic, ce se va dovedi perfectă pentru nevoile tale. Prețurile sunt setate la un nivel foarte accesibil pentru ca oricine să poată achiziționa comprimatele prescrise fără probleme.

Alege Go Vita și contribuie în mod direct la bunăstarea generală a organismului tău!