Ia-ţi măsuri de precauţie pentru orele petrecute în faţa ecranului de calculator cu Gunnar! (P)

Este bine cunoscut de către majoritatea oamenilor faptul că tendinţa de a petrece ore în şir în faţa unui ecran de telefon sau de calculator este unul dintre cele mai nocive obiceiuri pe care le desfăşurăm, acesta producând pe termen lung consecinţe grave asupra vederii noastre şi asupra sănătăţii noastre în general. Încearcă să înlături pe cât este posibil acest pericol şi optează pentru o pereche de ochelari pe care să-i porţi la calculator şi care să te protejeze împotriva luminii albastre sau a altor factori dăunători.

Ochelarii de calculator elimină efectele dăunătoare ale luminii albastre

Puţini dintre noi sunt conştienţi de faptul că lumina pe care o emană ecranele digitale ale device-urilor noastre pe care le utilizăm zilnic ore în şir, indiferent că vorbim de telefon, tabletă, laptop sau pc, produc efecte cu adevărat dăunătoare asupra ochilor şi organismului nostru, efecte care pe termen lung pot avea urmări dintre cele mai grave, cum ar fi orbirea spre exemplu.

Această lumină emisă de ecrane poate fi blocată însă într-o proporţie destul de mare cu ajutorul unor ochelari de protecţie pentru calculator, special concepuţi astfel încât să te ajute să elimini efectele nocive ale razelor de lumină albastre şi să îţi protejeze şi îmbunătăţească cât mai mult vederea. 

Gunnars răspunde tuturor nevoilor tale

Magazinul online gunnars.ro vine înaintea celor interesaţi cu o gamă diversificată de produse, cum ar fi ochelari pentru calculator, ochelari de gaming, ochelari de soare, ochelari pentru copii, accesorii, seturi cadou etc. Astfel, toate aceste produse sunt special concepute în aşa fel încât să corespundă până şi celor mai exigente cerinţe sau nevoie ale clienţilor doritori şi să asigure cele mai importante beneficii care vin la pachet cu decizia de a achiziţiona o pereche de ochelari pentru calculator şi nu numai.

Optează pentru o pereche de ochelari de protecţie pentru calculator fără dioptrii

În catalogul Gunnar, clienţii pot opta chiar şi pentru varianta unei perechi de ochelari de protecţie pentru calculator fără dioptrii. Un astfel de produs este proiectat atât pentru spaţiul interior, mai ales prin protecţia împotriva luminii albastre de care vorbeam mai devreme, cât şi pentru spaţiul exterior, având rolul de a proteja împotriva razelor şi lumii UV. Acest tip de ochelari pentru calculator se remarcă prin lentila consacrată de culoare ambra, fără dioptrii, şi prin design-ul elegant, alături de numeroasele beneficii care reuşesc să reducă la minimum oboseala oculară.