Inca 12 vieti salvate cu sangele donat la Centrul de Transfuzie Sanguina Giurgiu. De drag sa scrii despre asa oameni frumosi!

Campania ,,ȘTII CĂ MÂINE DIMINEAȚĂ, POȚI SĂ SALVEZI O VIAȚĂ”…continuă sub semnul entuziasmului și al FAPTELOR la Giurgiu!

Totul așa: CentruL de Transfuzie Sanguină Giurgiu împreună cu partenerii fideli care s-au alăturat inițiativei începând cu 12 aprilie 2021.

Pe această cale, conducerea CTSG mulțumește din suflet tuturor donatorilor care astăzi au pășit pragul în Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu și mai ales Liderului Sindicatului Județean ,,Solidaritatea Sanitară” Giurgiu, care astăzi ne-a trimis donatori cu grup rar de sânge 0 Rh negativ (0-). Au fost salvate, astfel, fiind salvate 12 vieți!

„În această perioadă, avem nevoie mare de sânge și mai ales de 0 Rh negativ (0-), fiindu-ne solicitat destul de des în ultima perioadă, acest grup rar de sânge.

Astfel, facem un APEL la toate persoanele sănătoase să vină să doneze sânge și mai ales persoanele care se cunosc cu acest grupă sanguină rară!” transmit reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Giurgiu.

Donezi! Deci, Iubești!

sursa foto: CTSG