Incident grav la sedinta de Guvern: secretar de sta luat cu ambulanta! Are Covid!

Șoc la sediul Guvernului: Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a fost luat cu ambulanța miercuri, 3 august, după ce i s-a făcut rău chiar în timpul ședinței de Guvern.

Se pare că în timpul investigaiilor medicale, oficialul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Cristian Vasilcoiu a relatat ce i s-a întâmplat, considerând de cuviință să mulțumească ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care, pare-se, i-a acordat primul ajutor.

„Dragi prieteni și colegi, unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș.

Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare. Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor.

Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent.

Sunt vacinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a transmis secretarul de stat pe contul său de socializare.