Investigații și controale de rutină – aflați mai multe despre clinica Hereditas și serviciile disponibile

Când vine vorba de sănătatea noastră, nu e loc de amânare. Așadar, preferați să planificați controalele de rutină și să respectați aceste termene. Dacă prevenția nu vă ajută să vă feriți de diverse probleme de sănătate, atunci măsurile medicale luate timpuriu să fie soluția. Recomandarea este de a nu întârzia să vă programați la consult.

La clinica Hereditas serviciile medicale disponibile sunt diverse, prestate la standarde înalte. Clinica este una privată, competitivă pe nișa aceasta și are, deci, dotări de ultimă generație. În marele beneficiu al pacienților, în același loc pot fi programate consultațiile specifice, poate fi efectuată o ecografie sau urmate diverse scheme de tratament. Desigur, vorbim despre cele moderne, de la oxigenoterapie printre altele. Iată mai multe despre clinica Hereditas.

Niciodată prea multe investigații când vine vorba de sănătatea noastră

Știm cu toții, indiferent de vârstă, indiferent de problema de sănătate pe care o avem, orice amânare se poate transforma în boală cronică. Scade calitatea vieții și poate atrage cu sine complicații. Astfel de riscuri nu suntem dispuși să ni le asumăm. Așadar, neîntârziat, programați-vă la consult.

În cadrul clinicii sucevene Hereditas unele servicii pot fi decontate prin CAS. Asta înseamnă că aveți nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. Serviciile de obstetrică-ginecologie sunt incluse aici. Atunci când faceți programarea menționați că aveți trimitere valabilă. La ginecologie veți găsi disponibilă o echipă de medici promptă și gata să vă consulte. Grație acesteia clinica a câștigat titulatura de Centru de excelență, similar fiind și în cazul gastroenterologiei.

În cadrul acestei clinici puteți solicita servicii ce țin de: cardiologie, urologie, pediatrie, chirurgie estetică, ortopedie, printre altele. Fie că este vorba despre tratamente, despre o a doua opinie medicală, despre boli cronice sau acute, despre control de rutină, aceeași clinică este destinația pacienților interesați de un act medical de calitate.

Cum vă puteți programa

Există și aici o mențiune interesantă, pentru că remarcăm că procedura în acest caz este una aliniată cu tendințele actuale. Așadar, pentru cei interesați să se programeze aici pot face acest lucru din pagina oficială. Tot aici au toate informațiile necesare despre costuri și medici. Programările pot fi efectuate și telefonic, indiferent că acestea sunt pe bază de bilet de trimitere sau nu.

Clinica Hereditas are dotări diverse, inclusiv cele moderne sau de relaxare. Puteți merge la piscină interioară, în încercarea de a vă relaxa după zile de muncă obositoare. De asemenea, puteți solicita informații și ulterior programări pentru tratamente pentru incontinență urinară cu ajutorul fotoliului Emsella. La propriu, este vorba despre un fotoliu pe care pacientul stă și fără efort sau vreo poziție inconfortabilă, are parte de un masaj plăcut, cu rol în întărirea musculaturii pelvine în profunzime.

Servicii de recuperare sunt de asemenea disponibile aici, astfel încât scopul comun al personalului din cadrul clinicii, dar și al pacienților este de a redobândi starea de bine, de sănătate. Aici aflați de diagnostice, aflați tratamentele necesare, faceți investigațiile corespunzătoare, dar puteți de asemenea lucra la reclădirea stării de bine cu relaxarea necesară.

Detalii pe pagina oficială.


Contact:

+40 330 408 407

office@clinica-hereditas.ro