Licitatie internationala pentru o cladire noua la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara

Ministerul Sănătății a lansat procedura de licitație internațională competitivă pentru construirea unei clădiri în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” Timișoara.

În pavilionul nou contruit, cu regim de înălțime S+P+4E+5Eth+Heliport, vor funcționa integrat următoarele compartimente și secții medicale: UPU-SMURD cu 58 de posturi; Centrul de Arși, având 6 boxe pentru mari arși, 6 rezerve pentru arși intermediari și post-critici și 5 paturi pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă; Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă cu 27 posturi; Blocul Operator cu 25 de Săli de Operație; Spațiile conexe (Sterilizare, Farmacie, spații administrative și logistice, spații tehnice, adăpost ALA etc.); Heliport.

Investiția mai prevede realizarea unei pasarele de legătură cu clădirile existente ale spitalului și reorganizarea circuitelor medicale. Operaționalizarea se realizează de către Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale din cadrul Ministerului Sănătății.

Termenul estimat de finalizare al proiectului este Decembrie 2024.

Anuntul de licitatie se regaseste la adresa: http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/01/2022.01.21_Specific-Procurement-Notice_CW_Emergency-Clinical-Hospital-TM.pdf