Life Dental Spa oferă până la 50% discount la serviciile dentare pentru elevi și studenți, timp de o lună, până la începerea noului an școlar

Elevii și studenții care vor trece pragul celor 11 clinici dentare Life Dental Spa din toată țara, până pe 11 septembrie 2023, la debutul noului an școlar, vor beneficia de până la 50% discount la serviciile stomatologice.

Astfel, toți pacienții care vor face dovada statutului de elev sau student, vor putea efectua consultații și tratament cu un preț redus pentru serviciile dentare selectate. 

Tinerii vor beneficia de o reducere de 50% la toate serviciile de detartraj profesional și igienă dentară în toate clincile Life Dental Spa, în timp ce restul tratamentelor dentare laser, fără durere – tratarea cariilor cu laser, tratarea gingivitelor și sigilările dentare – vor avea un discount general de 20%.

Pentru a avea o dantură sănătoasă trebuie să avem obiceiuri de igienă orală sănătoase, de aceea ne dorim ca tot mai mulți elevi și studenți să ne treacă pragul în această perioadă, până la începerea noului an școlar, pentru a se asigura de o evaluare corectă și de un tratament specializat, asigurat în cele 11 clinici din toată țara. Din păcate, România este țara cu cei mai mulți pacienți care au probleme dentare grave, unde 80% dintre tineri suferă deja de probleme gingivale, care, netratate, pot cauza pierderea timpurie a dinților”, a declarat Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog certificat în utilizarea tehnologiilor cu laser și cofondator Life Dental Spa.

Vizita în clinicile Life Dental Spa se realizează doar în baza unei programări prealabile, în oricare dintre locațiile din București (3 clinici), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești și Constanța.

Life Dental Spa oferă abonamente pentru prevenție dentară, de la numai 9 RON/lună

Pentru a veni în sprijinul românilor cu probleme dentare, Life Dental Spa a lansat un abonament dentar cu multiple beneficii, disponibil tuturor pacienților care trec pragul celor 11 clinici din întreaga țară.

Clienții Life Dental Spa au la dispoziție două abonamente cu recurență lunară sau posibilitatea de plata anuală, cu un discount considerabil[1].

Pentru numai 9 RON / lună, abonamentul ReStart include:

·   2 consultații cu camera intraorală / an gratuite (cu o valoare totală de 394 RON);

·   2 planuri de tratament / an gratuite (cu o valoare totală de 394 RON);

·   50% reducere la Pachetul complet de Igienizare Dentară;

·   50% reducere la albirea dentară cu laser;

·   Consultații gratuite pentru toată familia;

·   5% discount pentru toate serviciile.

Pentru numai 47 RON / lună, abonamentul Premium include:

·   2 consultații cu camera intraorală / an gratuite (cu o valoare totală de 394 RON);

·   2 planuri de tratament / an gratuite (cu o valoare totală de 394 RON);

·   75% reducere la pachetul de Detrartraj cu ultrasunete + periaj profesional;

·   50% reducere la albirea dentară cu laser;

·   Consultații gratuite pentru toată familia;

·   10% reducere la toate serviciile stomatologice Life Dental Spa;

·   50% discount pentru toți membrii familiei la serviciile de mai sus;

·   15% reducere la implanuri biocompatibile din zirconiu;

·   Voucher în valoare de 500 euro la procedura Dinți Ficși în 24 de ore.

Pacienții care optează pentru plata în avans a serviciilor dentare pentru un an, beneficiază de un discount de 25% din costul total. Astfel, abonamentul ReStart ar costa numai 81 RON / an, în timp ce abonamentul Premium, 423 RON / an.

Despre Life Dental Spa

Fondat în anul 2008, Life Dental Spa (www.lifedentalspa.ro) este un concept nou de clinici stomatologice pe piața din România, care oferă tratamente dentare fără durere, prin intermediul laserului de precizie ridicată. Tehnologia, brevetată în Statele Unite ale Americii, oferă acum și pacienților din România servicii și tratamente dentare de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Cu o echipă de peste 80 de specialiști în medicină dentară, în 11 clinici la nivelul întregii țări, Life Dental Spa este lider pe piața din România în tratarea afecțiunilor dentare fără durere, prin intermediul laserului. Printre serviciile oferite de Life Dental Spa se numără realizarea tratamentelor fără durere, folosirea materialelor biocompatibile, stomatologia Holistică, dinți ficși în 24 de ore, paradontologie, implantologie laser, endodonție, protetică, profilaxie, pedodonție, ortodonție, estetică dentară sau chirugie dentară cu laser.

Zeci de mii de pacienți trec anual pragul celor 11 clinici Life Dental Spa din București (Victoriei, Magheru, Unirii), Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești sau Constanța.


[1] https://www.lifedentalspa.ro/abonamente-stomatologice-life-dental-spa/