MARATON DE VACCINARE la… Castelul Bran! FARA… „APROPOS”: Beneficiarii vor avea acces gratuit la Expozitia cu Instrumente Medievale de Tortura

Începând de vineri, 7 mai 2021, Castelul Bran va găzdui maratoane de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.


IMPORTANT: Spațiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecțional și este structurat astfel: camera de așteptare, cameră recepție / înregistrare, cameră vaccinare, camera observație post vaccinare, cameră personal medical. Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, fără programare, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la… Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.
Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.