Masajul balinez – metoda naturala de relaxare totala

Dacă îți dorești să găsești o metodă naturală de relaxare ați ajuns la locul cel mai potrivit. Atunci când vrei să te bucuri din plin de o stare de bine și să-ți controlezi energia pozitivă ai nevoie de o sesiune de relaxare pe care o poți obține printr-un masaj la spa. Maseurii experimentați știu exact cum să acționeze asupra țesuturilor corpului și asupra zonelor musculare, astfel încât să detensioneze organismul și să faciliteze obținerea unei stări de liniște interioare.

Masajul este recomandat de către profesioniști pentru a rezolva nenumărate probleme de sănătate și poate fi efectuat ca partea unui plan de tratament. De obicei, cine suferă o vătămare sau alte afecțiuni medicale are nevoie de fizioterapie, dar și de masaj regulat pentru a se reface fizic și pentru a oferi un plus de energie mușchilor.

Prin urmare, se realizează o îmbunătățire a tonusului muscular și se crește flexibilitatea acestora. O sesiune de masaj balinez poate fi realizat de către un expert în cadrul salonului nostru de spa. Acesta este extrem de eficient pentru o varietate de tratamente, de aceea mulți oameni apelează la masaje de relaxare. Pe lângă tratamentele medicale se reda starea de bine în cel mai scurt timp. De regulă, sportivii sau cei care muncesc foarte mult sau lucrează într-un mediu foarte stresant și obișnuiesc să stea foarte mult timp la calculator.

Aceștia au nevoie de un masaj regulat pentru a se menține în condiții fizice bune de sănătate. Persoanele de toate vârstele, chiar și copiii, dar și cei mai în vârstă pot beneficia de masaj pentru a se bucura de un remediu complet. Cei care suferă de anumite afecțiuni medicale dar și femeile care tocmai au născut și doresc să se ocupe de îngrijirea pielii într-un mod natural pot veni la salonul de masaj.

Maseurii iau toate precauțiile necesare pentru a proteja sănătatea pacienților iar tehnica de masaj se adaptează în funcție de cerințele și nevoile acestora. Acestea sunt derivate dintr-o varietate de alte stiluri de masaj, astfel că întreg ritualul va fi schimbat în funcție de necesitățile fiecăruia.

Care este rolul unui masaj de relaxare?

Acest masaj de relaxare mai poartă denumirea și de masaj de remediere deoarece rezolvă o mulțime de probleme de sănătate. Acesta relaxează nu numai întregul corp, dar în același timp lucrează asupra unor probleme musculare pe care le puteți întâmpina de a lungul timpului. Terapia prin masaj balinez va îmbunătăți în primul rând circulația sângelui favorizând totodată și furnizarea de oxigen și nutrienți către celulele musculare.

Ajută la reducerea inflamațiilor și eliminarea toxinelor din corp. Aceste efecte compensatorii ale masajului de relaxare oferă un plus de valoare în cazul celor care suferă de afecțiuni inflamatorii. Terapia prin masaj impune un răspuns de relaxare, reduce ritmul cardiac și tensiunea arterială, îmbunătățește sistemul imunitar și ajută organismul să lupte mai bine împotriva infecțiilor.

De asemenea, are și repercusiuni pozitive asupra psihicului, nu doar efecte fizice și poate reduce simptomele asociate afecțiunilor provenite datorită stresului și anxietății. Toate aceste efecte sugerează că masajul este extrem de util pentru o gamă largă de afecțiuni.

Masajul ajută într-o mulțime de moduri relaxând țesutul muscular, ceea ce poate duce la creșterea mobilității musculare și detensionarea zonelor inflamate. Așadar, după o sesiune de masaj vă veți simți mult mai bine iar durerile resimțite în corp vor avea o intensitate mult mai scăzută și o funcție îmbunătățită.

Printre rezultatele excepționale de care puteți beneficia în urma sesiunilor regulate de masaj balinez amintim o stare generală de bine precum și reducerea durerilor, disconfortului și stării de neliniște. Masajul de relaxare funcționează foarte bine în următoarele condiții: stres, anxietate, letargie, tensiunea arterială scăzută, artrită, imunitate scăzută sau chiar răni ușoare.

Care sunt momentele ideale în care ar trebui să începeți un masaj de relaxare ?

Cel mai bun moment de a vă face o programare la masaj ar fi atunci când sunteți foarte stresat, foarte obosit și nu vă mai găsiți liniștea în niciun fel. Pentru a vă reda starea de bine este important să recurgeți la un masaj regulat cel puțin o dată pe lună pentru a primi din nou doza necesară de energie de care aveți nevoie zi de zi. Pacienții care se simt extrem de stresați aleg să facă masaje săptămânal la recomandarea terapeuților. Cei care nu pot să schimbe nimic la ritmul lor de viață trebuie să facă masaje mai des pentru a-și păstra sănătatea.

Așadar în fiecare săptămână primesc doza de energie necesară pentru a merge mai departe. De regulă masajul durează o oră însă puteți face sesiuni reduse de masaj de 30 de minute sau sesiuni de 90 de minute. Tratamentul inițial ar trebui să fie de 60 de minute astfel încât maseurii să poată acționa în mod util asupra mușchilor obosiți pentru a minimiza orice posibil disconfort care ar putea apărea în ziua următoare.

Obișnuiți-vă să mergeți la spa, faceți-vă o programare săptămânală și beneficiați de toate avantajele oferite în acest sens. Veți vedea ce anume funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră și care sunt sentimentele pe care le simțiți ulterior. Toată lumea are nevoie de puțină relaxare după programul de muncă de zi de zi indiferent de stilul de viață.

Oamenii trebuie să muncească dar trebuie să se și relaxeze pentru a realiza un echilibru sănătos între cele două componente de bază: corp și minte. Masajele de relaxare funcționează cel mai bine atunci când se realizează în mod frecvent, deoarece în acest fel veți observa rezultate complete și veți putea remedia o mulțime de probleme fizice și psihice.

Acest lucru se datorează faptului că mușchii încep să se relaxeze treptat iar mintea începe să devină mai clară și veți fi mai optimiști, datorită lipsei tensiunii care se acumulează de-a lungul timpului, durerea de orice fel duce la contracțiile musculare iar răspunsul venit din partea psihicului la acest disconfort este anxietatea. Nu lăsați acești inamici să vă dea peste cap viața și obișnuiți-vă să faceți un masaj de relaxare cel puțin o dată pe lună pentru a împiedica corpul să reacționeze în mod negativ.

După sesiunile de masaj veți observa că au loc o gamă largă de schimbări pozitive iar corpul dumneavoastră va putea retrăi din nou acea senzație de maximă relaxare. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante beneficii oferite de masajul terapeutic de aceea este indicat să luați în considerare toate aceste detalii.

Programați-vă cât mai repede pentru câteva ședințe de masaj balinez și apelați cu încredere de fiecare dată. Persoanele care nu pot să facă masaj sunt cele care au suferit operații de curând sau au anumite boli de piele precum și femeile însărcinate aflate în prima perioadă a sarcinii.

Dacă nu ați încercat până acum un masaj balinez este momentul cel mai potrivit de a trăi o experiență unică într-o atmosferă specială și un design plăcut care promovează relaxarea deplină. Pentru a întări corpul și a spori imunitatea este nevoie de o tehnică de masaj specifică pe care o puteți experimenta în cadrul salonului nostru de spa din București.

Pentru a vă bucura pe deplin de relaxare trebuie să vă faceți prima dată o programare și să veniți la salon în momentele cele mai tensionate din viață. Tehnicile de masaj balinez abordează nu doar suprafața pielii, ci și fibrele musculare moi și profunde. Acestea se bazează pe activitatea articulațiilor și funcționează foarte bine și pentru cei care au suferit entorse sau contracții musculară deoarece masajul balinez vă oferă o senzație extraordinar de plăcută.

Maseurii din cadrul centrului nostru dau dovadă de maxim profesionalism și iau în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui pacient înainte de inițierea procedurii. Puteți opta ca efectul presiunii asupra pielii să fie unul puternic, mediu sau slab în funcție de preferințe. De asemenea, este important să spuneți atunci când simțiți un real disconfort pe parcursul procedurii pentru ca maseurii să știe exact ce anume vă incomodează și unde ar trebui să lucreze mai mult.

În arta balineză se folosesc uleiuri aromatice naturale care au proprietăți hidratante și nutritive.

Utilitatea și eficacitatea masajului balinez

Acesta este foarte util pentru persoanele care nu fac sport, care vor să rămână în mod constant într-o stare bună dar și pentru cei care acuză dureri de spate datorită faptului că stau foarte mult timp la calculator. După prima procedură de masaj veți vedea imediat diferența. Frecvența optimă de realizare a masajului este o dată pe săptămână.

Acesta mai este cunoscut sub denumirea de masaj antistres înlăturând stările nervoase și facilitând eliberarea hormonilor de fericire. De asemenea este recomandat pentru toți cei care resimt dureri musculare datorită activităților fizice intense pentru a remedia acest disconfort pe termen lung.

Efectele masajului balinez sunt următoarele: reducerea aspectelor leziunilor sportive, tratarea durerilor de cap, ameliorarea fluxului sanguin, eliminarea fluxului de oxigen în celule, regenerarea pielii, îmbunătățirea somnului, eliminarea tulburărilor nervoase, prevenirea osteoartritei și întărirea forțelor imune ale organismului.

Aveți nevoie doar de câteva ședințe de acest fel pentru a vă bucura din plin de o piele netedă, moale și bine îngrijită, dar și de o stare mult mai bună de sănătate. Acesta este modul cel mai eficient de redare a fluxului energiei în tot corpul. Tehnicile care sunt folosite în realizarea masajului balinez si grija pentru sănătate își pun amprenta in mod pozitiv asupra stării de bine și relaxare. Simte-te bine în pielea ta și oferă-ți șansa de reînnoire fizică si spirituală.