MegaSporeBiotic – aliatul sănătății tale digestive (P)

De multe ori nu suntem conștienți de importanța sistemului nostru digestiv până când acesta nu începe să “scârțâie” și apar simptome precum: constipaţie, diaree, flatulenţa, balonare, reflux gastro-esofagian, etc. Însă este esențial să acordăm importanță și sistemului nostru digestiv, acesta având un rol crucial pentru starea noastră generală de sănătate. Un sistem digestiv sănătos, nu doar că va reduce riscul apariției tulburărilor digestive, dar va contribui și în prevenția diabetului, obezității, afecțiunile inimii, bolile ficatului și cancerului.

Cum ne menținem sănătos sistemul nostru digestiv?

Pe lângă o dietă alimentară echilibrată, regularitatea meselor, activitate fizică, somn odihnitor și evitarea consumului excesiv de tutun și alcool, probioticele au o importanță majoră asupra reglării funcțiilor sistemului nostru digestiv.

Probioticele sunt microorganisme vii, de obicei bacterii, care sunt benefice pentru sănătatea noastră, în special pentru sistemul nostru digestiv. Acestea acționează prin menținerea unei flore intestinale echilibrate, cunoscută și sub numele de microbiom intestinal, ajutând la promovarea unui echilibru sănătos între bacteriile bune și cele rele din intestin, și la protejarea sistemului digestiv împotriva infecțiilor și inflamațiilor.

Cum alegem un probiotic de calitate?

Pentru a alege un probiotic de calitate, care să aducă beneficii semnificative asupra sănătății noastre, este important să ținem cont de faptul că un supliment probiotic este eficient atunci când are capacitatea să supraviețuiască mediului dur din stomac şi să ajungă viu în intestin. Din păcate nu toate probioticele existente pe piață îndeplinesc acest criteriu, însă MegaSporeBiotic Plus® supraviețuiește barierei gastro-duodenale, fiind un probiotic cu acțiune clinică dovedită.

Ce conține MegaSporeBiotic Plus®?

MegaSporeBiotic Plus® este un supliment probiotic pe bază de spori. Acesta are în componență Bacillus Licheniformis, Bacillus Subtilis, Bacillus Clausii, Bacillus Coagulans, tulpini probiotice brevetate, la care se mai adauga si betacaroten si un amestec de antioxidanti – astaxantina, licopen si luteina – care repară dezechilibrul florei intestinale, având o acțiune de tipul “poliție intestinală”, susțin specialiștii de la MegaSpore Romania.

Care sunt beneficiile utilizării MegaSporeBiotic?

– îmbunătățește digestia și absorbția nutrienților;

– menține sănătatea sistemului digestiv, eliminând simptomele de constipație, balonare, flatulenţa și reflux gastro-esofagian;

– limitează numărul de calorii absorbite, ajutând în lupta cu kilogramele în plus;

– protejează ficatul;

– este benefic în sindromul de intestin permeabil;

– este adjuvant steatohepatita și ajuta la scaderea rezistenței la insulină;

– scade riscul cardiovascular;

– reduce inflamația;

– repară disbioza din boala celiacă și grăbește vindecarea;

– întărește sistemul imunitar, scăzând riscul predispoziției la infecții virale

Alte curiozități despre MegaSporeBiotic

– în urma unui studiu clinic, a fost demonstrat faptul că pacienții care utilizau MegaSporeBiotic Plus® și în același timp au suferit de COVID-19, au avut mai puțină febră, mult mai puțină afectare digestivă, iar boala s-a finalizat mult mai repede;

– este primul probiotic bazat 100% pe spori;

– este primul supliment probiotic care are și acțiune antioxidantă;

– s-a dovedit că rezolvă problema intestinului permeabil în doar 30 de zile;

– există 6 studii oficiale efectuate pe subiecti umani pentru acest produs.

Mai multe informații despre acest supliment probiotic regăsiți pe website-ul oficial al celor de la MegaSporeBiotic Plus® – https://megaspore.ro