Ministrul Sanatatii, prezent la PREMIERA de la Vedea- Primul „maraton al vaccinarii”din mediul rural. A si vaccinat mai multe persoane

Sâmbătă, 22 mai a.c., a debutat Maratonul Vaccinării, în comuna Vedea (evenimnet pe care, de altfel, l-am anunțat la vremea potrivită, ca fiind o PREMIERĂ pentru mediul rural) din județul Giurgiu. Maratonul se desfăşoară timp de două zile, la Şcoala gimnazială ”Apostol Arsache”.

Demn de pareciat, la debutul evenimentui a fost prezent chiar ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, alături de mai multe oficialităţi judeţene şi locale: cei doi subprefecţi ai judeţului Giurgiu, Mirel Brăgaru şi Ciprian Alexandru, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, Iulian Stoenescu, primarul comunei Vedea, Marian Ţaga şi preşedintele Filialei Crucea Roşie Giurgiu, domnul Marian Măcelaru.

Sub sloganul ”Om cu om oprim Pandemia!”.

Ministrul Sănătății a îmbrăcat un combinezon și chiar a vaccinat mai multe persoane dornice să se imunizeze și, astfel să se protejeze, dar să și contribuie la stoparea pandemiei.

Maratonul Vaccinării în comuna Vedea este organizat de Ministerul Sănătăţii, cu sprijinul Primăriei comunei Vedea şi al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu.