NU GRAV! FOARTE GRAV!!! Si mai ales REVOLTATOR! Doi participanți la SAGA FESTIVAL au murit rapusi de supradoze de droguri!

Doi tineri murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara la… limita dintre viață și moarte la mai multe spitale din Capitală, informează surse medicale.

 Concret, nu mai puțin de 7 tineri care, trecând „cu bine” de filtre și controaele, au consumat droguri la Saga Festival, organizat în București, au intrat în stop cardio-respirator din cauza supradozelor. Doi dintre aceștia au murit!!!

Un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tânărul a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță, a precizat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Alți trei tineri au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca și Sfântul Pantelimon, tot în șoc cardio-respirator, după ce au consumat substanțe ilegale.

Un al doilea tânăr, care era la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie a Spitalului Pantelimon, ar fi decedat în cursul zilei de sâmbătă.

În total, șapte tineri ar fi ajuns vineri seara la spital, dintre care trei în stare gravă.

Se pare că, în fapt, 39 de persoane au acuzat probleme medicale în timpul festivalului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, de la Arena Națională, unde au loc concertele, au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor substanțe interzise.

SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise. O fi, dar na, s-a lăsat cu pierderi de vieți!!!

„SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalitățile, educarea publicului în acest sens.

În ceea ce privește evenimentele regretabile de vineri seară, menționăm faptul că echipajele SMURD și Ambulanță au acționat rapid pentru a le oferi primul ajutor persoanelor în nevoie, la față locului și transport de urgență la spital”, se arată într-un comunicat transmis ulterior de organizatori.

Organizatorii țin să precizeze că au luat toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel.

Din nefericire, însă, realitatea trage clopotele și mari semnale de alarmă! DISTRACȚIA, MUZICA NU ÎNSEAMNĂ DROGURI, NU TREBUIE ASOCIATE cu… utilizarea stupefiantelor!

foto: ziare.com