OFICIAL: Peste 110.000 locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Aflati acum pentru ce perioada se pot face programarile!

Autoritățile informează că, la acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul celor de la STS, periodic, platforma va fi actualizată și va permite programarea la vaccinare.

Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

ATENȚIE: Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare.

Este vorba de perioada 23 februarie – 14 martie!

Precizare: Dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja progrămări în platformă, atât pentru prima, cât și pentru a doua doză de vaccin.