(P) Care sunt punctele forte Vitalitas? Centru de ingrijire batrani la cele mai ridicate standarde!

Dupa cum probabil stii, exista o serie de pareri preconcepute atunci cand vine vorba de un centru de ingrijire batrani. Din cauza mai multor factori, aceste institutii sunt deseori vazute si puse intr-o lumina proasta – si sunt de regula comparate cu spitalele.

Totusi, situatia nu este chiar asa – iar aceasta afirmatie se aplica si in Romania. Exista centre moderne care se ridica la standardele europene de functionare, centre precum Vitalitas. Acestea, prin facilitatile sediului si punctele lor forte, pot avea grija cu adevarat de seniorii familiei tale.

Servicii complete de ingrijire in permanenta

Ingijirea 24/7 este un aspect pe care un centru de ingrijire batrani poate spune ca il prezinta – cand de fapt nu este asa. Apoi, exista seniori care au nevoie neaparat de acest tip de ingrijire. Astfel, datoria ta este sa gasesti centrul care poate oferi cu adevarat astfel de servicii – precum Vitalitas.

Mai mult decat atat, trebuie sa apelezi la centrul ale carui valori sunt ghidate si construite in jurul acestui tip de ingrijire. Angajatii unei asemenea institutii trebuie sa prezinte disponibilitate completa.

Acces la padure, lac artificial – aer curat

Dupa cum a fost mentionat, cele mai multe centre de ingrijire sunt comparate cu spitalele – in special datorita interiorului sumbru si curtii interioare foarte mici, printre altele. Acest lucru nu se aplica si in cazul unui centru de ingrijire batrani precum Vitalitas.

Acesta pune la dispozitia rezidentilor 20,000 de metri patrati cu spatii verzi, un lac artificial, dar si acces la padure. Astfel, doza zilnica de aer curat a parintilor sau bunicilor tai nu va fi o problema. Trebuie mentionat si faptul ca suprafata mentionata contine si spatii de agrement pentru seniori.

Pachete de servicii 100% personalizate

Deseori, centrele de ingrijire intampina clientii cu pachete de servicii prestabilite, la un pret fix. Problema este ca nevoile si cerintele unui senior sunt, in multe cazuri, unice. Fiecare persoana are nevoie de facilitati si servicii diferite, nu?

Tocmai de aceea, Vitalitas iti ofera posibilitatea de a personaliza complet pachetul de servicii pe care il alegi. Astfel, acesta devine un centru de ingrijire batrani care pune afectiunile si problemele unui viitor rezident pe primul loc – asa cum ar trebui atunci cand vine vorba de ingrijirea varstnicilor.

Centru de ingrijire construit de la zero

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca institutia Vitalitas este localizata intr-o cladire moderna, construita de la zero si in conformitate cu standardele europene cele mai inalte. Astfel, inca o parere preconceputa este distrusa – anume faptul centrele de batrani isi au sediul in cladiri care au fost contruite pentru cu totul alte scopuri. Vitalitas este singurul centru de varstnici din Romania proiectat si construit tocmai pentru scopul ingrijirii seniorilor.

Acestea sunt cele patru puncte forte ale centrului de longevitate activa. Daca vrei sa vezi cu ochii tai cei 20,000 de metri patrati de spatiu verde sau toate facilitatile centrului in sine, poti oricand programa o vizita la cladirea moderna din Snagov.

Apoi, daca vrei ca parintii tai sa se bucure de toate cele mentionate si nu numai, te poti inscrie pe lista de asteptare pentru marea deschide a centrului Vitalitas.