Pharmachat, la Conferinta Nationala de Farmacie

În perioada 23-25 noiembrie 2023, echipa Apollo AI Technologies va fi prezentă în cadrul Conferinței Naționale de Farmacie, ediția a 16-a, un eveniment interdisciplinar de excepție care aduce împreună farmaciști și medici pentru a comunica direct și a stabili protocoale și proceduri terapeutice esențiale.

CREDITARE ȘI ORGANIZATORI

Conferința este creditată cu EFC (Educație Farmaceutică Continuă) și EMC (Educație Medicală Continuă) și este organizată sub egida Asociației Medicală Română și Colegiului Farmaciștilor din România. Evenimentul beneficiază de parteneriate cu entități de prestigiu, printre care se numără ANMDMR, Societatea de Științe Farmaceutice din România, CNAS, ARPIM, ADRFR.

În cadrul evenimentului, Apollo AI Technologies va prezenta Pharmachat, un chatbot inovator și avansat, care redefinește suportul profesional pentru asistența medicală și farmaceutică în România. Apollo AI Technologies se remarcă prin experiența sa în domeniul inteligenței artificiale, având deja un succes notabil cu primul chatbot, Diabeta, lansat în 2021. Acesta s-a adresat specialiștilor din domeniul diabetului și altor arii terapeutice precum cardiologia, nefrologia și endocrinologia, colaborând cu nume importante din industria farmaceutică la nivel global.

Pharmachat, a doua iterație a companiei, este specializată în utilizarea inteligenței artificiale pentru dezvoltarea de interfețe inteligente în domeniul sănătății. Odată cu lansarea Pharmachat, asistăm la intrarea într-o nouă eră a serviciilor profesionale de suport pentru domeniul sănătății, în care accesul la informații despre medicamentele autorizate în România devine simplu și rapid.

Pharmachat combină soluții moderne de procesare a informațiilor medicale avizate și tehnologii de inteligență artificială, oferind acces facil la informația de specialitate tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății.