Precisa, sursa dotărilor pentru laboratoare – aparatură pentru laboratoare, prezentată online (P)

Precisa, unul din furnizorii de top pe nișa aparaturii de laborator, are o ofertă extinsă. Din portofoliul de produse de aici se numără și compactorul automat programabil, printre altele. Descoperiți în rândurile ce urmează avantajele de colaborare cu acest furnizor.

Cu Precisa dotați laboratoarele, dar vă și scutiți de efortul deplasărilor în străinătate

Dotarea unui laborator implică o muncă titanică, de la research-ul făcut pe piață și până la comanda propriu-zisă. Sunt protocoale de respectat și bugete limită, uneori și deadline-uri ce impun decizii cât mai rapid luate. Sub influența unor astfel de factori, nu veți dori să luați decizii pripite.

Precisa vine în întâmpinarea voastră cu o ofertă vastă privind aparatura pentru laborator. Sunt disponibile aici produse și consumabile, aparatură pentru testarea materialelor de construcții, a solului, produse microbiologice, materiale didactice de asemenea. Printre acestea, veți găsi disponibil și Proctor automat programabil.

Obțineți cotația de preț online, de la precisa.ro, fără să fie necesar să vă deplasați în străinătate, în căutarea unui producător sau furnizor.

Compactorul automat programabil, disponibil de asemenea la Precisa 

Un compactor Proctor automat programabil este echipamentul necesar pentru testarea solului. Folosit în laboratoarele de testare, în domeniul construcțiilor și în industria geotehnică, acest tip de echipament va evalua caracteristici ale solului, printre care va determina și densitatea. Scopul este de a cunoaște toți parametri necesari pentru ca o viitoare construcție să fie solidă și durabilă.

Pot fi astfel determinate densitatea și caracteristicile solului. Cu un set de parametri specifici, solul poate fi compactat.

Veți descoperi că un astfel de echipament dispune de control facil, iar programarea în sine a forței și a numărului de lovituri este permisă în câțiva pași simpli. Utilizarea acestui tip de echipament este intuitivă, dar desigur că furnizorul pune la dispoziție și personal specializat pentru instruire.

Un astfel de compactor vine la pachet cu o serie de avantaje. Pe de-o parte este vorba de uniformitate, pe de altă parte de rapiditatea cu care poate fi încheiat procesul de compactare a solului. Desigur, rezultatele vor fi precise și fiabile. Economisiți timp și efort.

Colaborarea cu Precisa vă avantajează

Interesul este de a vă dota laboratorul, dar și de a putea solicita servicii complete de la aceeași sursă? Precisa va pune la dispoziție o experiență completă de cumpărare. De aici puteți cere cotația de preț, cumpărați efectiv produsul de interes și pe termen lung obțineți un partener de afaceri. Asta pentru că aveți de asemenea parte de asistență tehnică – consiliere în ceea ce privește alegerea echipamentelor, precum și instruire pentru personalul ce ar urma să îl folosească.

Veți primi garanțiile așa cum sunt ele oferite de producători, iar post garanție puteți solicita de asemenea service, serviciu plătit. Cât despre transport, acesta este asigurat și în plus va fi cu delegat, după caz.

Precisa are 3 puncte de lucru în țară, la Iași, Slatina și Sibiu. Detalii puteți obține și din pagina oficială, unde aveți și contactul pentru fiecare locație. Ofertele sunt personalizate, din catalogul online puteți descoperi însă catalogul produselor importate de Precisa.


Contact: office@precisa.ro