PREMIERA in judetul Sibiu: In ultimele 24 de ore NICIUN sibian nu a fost sanctionat pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara!

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 59 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 318 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 52 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 162 mijloace de transport, din care 13 mijloace de transport în comun.

Ceea ce atrage cu adevărat atenția în comunicatul transmis de Instituția Prefectului Județului Sibiu, potrivit datelor de la IPJ Sibiu, este ultima propoziție: În urma controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.