Premierul solicita implicarea mediului privat in… efortul de… convingere pentru vaccinare

Premierul Florin Cîțu a făcut miercuri un apel la mediul privat pentru implicarea în campania de vaccinare. În cadrul unei conferințe de presă susținută după ședința Executivului, oficialul a precizat că reprezentanții HoReCa au fost de acord să ajute la vaccinarea tuturor angajaților, astfel încât sectorul să fie redeschis de la 1 iunie.

„Așa cum am făcut un apel la autoritățile locale, la aleșii locali, chiar și la biserică, aș vrea să fac un apel și la mediul privat și la antreprenori să susțină campania de vaccinare. Cei din HoReCa au fost de acord să ajute la vaccinarea tuturor angajaților din domeniu. Este nevoie de un efort comun și celor din sectorul privat le spun și le cer acest ajutor. Este nevoie de implicarea fiecăruia. Noi vom ajuta, avem dozele necesare, vom ajuta și cu centre de vaccinare, dar trebuie toată lumea să se implice și este nevoie de acest efort comun pentru a putea redeschide economie de la 1 iunie”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Cu aceeași ocazie, premierul a opinat că „România merge în direcția relaxării”, însă singura condiție este… vaccinarea cât mai multor români. 

foto: ziare.com