Primul CENTRU MOBIL de vaccinare din capitala, functional de luni, in Sectorul 5

Începând de mâine, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din București. Acest lucru a fost realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni și marți în zona Pieței Ferentari, iar miercuri, joi și vineri pe platoul Academiei Militare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care își doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Caravana își propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă. Programul centrului este de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 și duminică între orele 08.00-18.00.

ATENȚIE: Toți cei care doresc să se vaccineze la acest centru mobil, vor putea face acest lucru fără programare.

Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate și chestionarul de triaj, ce poate fi completat anterior vaccinării și pe care îl puteți găsi la următoarea adresă: http://www.vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj…/. Persoanele vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare.În Centrul Mobil de Vaccinare se va administra serul produs de compania Pfizer. Aici se vor putea imuniza peste 400 de persoane pe zi.