ProSense – Inovatie in tratamentul cancerului – Dispozitiv important in Romania de Danson

Cercetatorii si medicii exploreaza neincetat, descoperind noi tehnologii si metode pentru combaterea cancerului, a doua cauza de deces la nivel global.

Printre inovatiile din domeniu se numara si crioablatia cu azot lichid, o metoda miniinvaziva care promite rezultate eficiente in tratamentul tumorilor maligne sau benigne.

Echipamentul ProSense, adus in Romania de catre DANSON SRL, reprezinta un pas important in directia imbunatatirii accesului la tratamente moderne si eficiente pentru pacientii cu cancer.

Ce este crioablatia cu azot lichid?

Este o tehnologie promitatoare in lupta impotriva cancerului, oferind o alternativa minim invaziva si cu costuri reduse pentru tratamentul diverselor tipuri de tumori. Aceasta metoda poate fi aplicata in cazul tumorilor care afecteaza organe sau tesuturi precum sanul, aparatul musculo-scheletic, plamanii, rinichii, ficatul sau prostata.

De-a lungul procedurii se utilizeaza crioprobe fine pentru a transforma tumorile in volume de gheata, distrugand complet si imediat tesutul tumoral. Acest proces se realizeaza prin alternanta ciclurilor de inghetare si dezghetare, asigurand distrugerea eficienta a celulelor canceroase.

Echipamentul ProSense, dezvoltat de IceCure Medical din Israel permite efectuarea crioablatiei fara necesitatea interventiei chirurgicale, oferind o alternativa sigura, eficienta si mai putin invaziva pentru pacienti.

Importat in Romania de catre DANSON SRL, acest echipament aduce beneficii considerabile atat pentru pacienti, cat si pentru medici:

  • Crioblatia cu azot lichid este o procedura rapida.  Tratamentul cu ProSense este rapid si eficient, permitand pacientilor sa revina rapid la activitatile lor zilnice.
  • Ofera o eficienta mare. Studiile clinice au demonstrat eficacitatea tratamentului cu ProSense in distrugerea completa a tesutului tumoral.
  • Este usor de utilizat. ProSense este usor de utilizat, permitand medicilor sa efectueze procedurile cu precizie si siguranta.
  • Nu produce durere. Pacientii care beneficiaza de tratamentul cu ProSense experimenteaza o durere minima sau inexistenta in timpul si dupa procedura.
  • Recuperarea dupa interventie este rapida. Datorita naturii minim invazive a tratamentului, pacientii se recupereaza rapid si pot reveni rapid la activitatile normale.

ProSense aduce beneficii semnificative atat pentru pacienti, cat si pentru medici, oferind rezultate terapeutice excelente si o experienta satisfacatoare pentru toti cei implicati in procesul de tratament.

Procedura de crioablatie cu ProSense este ghidata de un radiolog, care are controlul asupra intregului proces. Utilizand imagistica ecografica sau tomografia computerizata, radiologul ghideaza criosonda in leziunea tumorala, asigurand precisitatea si eficacitatea tratamentului.

Fiecare procedura de crioablatie cu ProSense poate fi personalizata in functie de nevoile si caracteristicile fiecarui pacient. Utilizand ecranul tactil al sistemului ProSense, medicii pot ajusta numarul de cicluri de inghetare/dezghetare, intervalul de timp si dimensiunea bilei de gheata, asigurand un tratament precis si eficient pentru fiecare caz in parte.

Toti parametrii utilizarii sistemului ProSense sunt inregistrati de sistemul computerizat al echipamentului, facilitand documentarea completa a cazului si realizarea unor statistici si studii clinice relevante pentru imbunatatirea continua a tratamentului cancerului.

Pentru mai multe informatii despre echipamentul ProSense si modalitatile de achizitie a acestuia in Romania, puteti contacta distribuitorul autorizat, DANSON SRL.

DANSON SRL- www.danson.rooffice@danson.ro-0723566871