Remodelare corporala la o clinica estetica din Bucuresti – iata la ce te poti astepta!

Remodelarea corporala este o solutie de eliminare a depozitelor de grasime preferata de foarte multe persoane. Desigur, motivul principal din spatele popularitatii tratamentelor de remodelare corporala este faptul ca acestea sunt non-invazive si incredibil de eficiente.

Totodata, o multitudine de aspecte negative pot fi tratate intr-un mod sanatos si corespunzator prin intermediul tratamentelor de remodelare corporala, mai ales daca alegi o clinica estetica din Bucuresti de renume.

Iata cateva dintre lucrurile la care te poti astepta atunci cand alegi sa beneficiezi de remodelare corporala intr-o astfel de clinica!

Tipuri de tratamente si tehnici

In cadrul unei clinici estetice din Bucuresti care ofera servicii cuprinzatoare poti beneficia de urmatoarele:

  • Lipoaspiratie cu ProLipo Plus – aceasta se realizeaza chirurgical, in mod minim-invaziv si are ca efect topirea si indepartarea grasimilor. Lipoaspiratia se realizeaza sub anestezie locala si nu necesita o perioada de recuperare mai lunga de cateva zile.
  • Regenerare a pielii cu SkinTyte – aceasta procedura realizata intr-o clinica estetica Bucuresti utilizeaza radiatii infrarosii asupra straturilor profunde ale pielii pentru a le incalzi, imbunatatind astfel laxitatea pielii. Undele luminoase SkinTyte contribuie totodata la regenerarea pielii.
  • Tratament vase dilatate cu Clear Scan – acest tratament se realizeaza cu ajutorul unei unde laser puternice care actioneaza asupra vaselor dilatate, inchizandu-le. Un specialist dintr-o clinica estetica din Bucuresti iti va spune, in functie de asteptari si situatie, ce va implica un plan de tratament Clear Scan, acesta fiind influentat de reactivitatea vasculara a fiecarei persoane.
  • Tratament cicatrici si vergeturi – cicatricile si vergeturile pot fi eliminate sau ameliorate prin interventii chirurgicale, tratamente cu laser sau diverse injectari, dupa caz. Alegerea tipului de tratament este influentata de caracteristicile tesutului aberant al fiecarei persoane, motiv pentru care este recomandat sa consulti sfatului specialistului dintr-o clinica estetica din Bucuresti si sa nu incepi tratamente pe cont propriu, acasa.

Pe langa cele mentionate, mai poti beneficia si de epilare definitiva, interventii cu laser, precum si de tehnici de imbunatatire a nivelului de colagen al pielii, incetinindu-se astfel procesul de imbatranire – pe langa remodelarea corporala.

Este remodelarea corporala tot ce poate face o clinica estetica din Bucuresti?

O clinica estetica de renume va tinti sa ofere clientilor sai o gama larga de servicii, implicit de tratamente moderne, centrate pe rezultate obtinute intr-un mod rapid si sanatos.

Astfel, pe langa remodelare corporala, o clinica estetica din Bucuresti iti va pune la dispozitie si servicii de chirurgie estetica, lipoaspiratie cu laser, terapii faciale, dermatologie si nutritie. Toate acestea au rolul de a-ti duce corpul intr-un stadiu in care sa promoveze frumusetea si sa incetineasca procesul de imbatranire.

Toate serviciile mentionate sunt importante, chiar si cel de nutritie. In functie de varsta si de semnele imbatranirii, un specialist dintr-o clinica estetica din Bucuresti iti poate recomanda, in locul unei interventii estetice, o schimbare de dieta, lucru care poate fi benefic atat pentru aspectul pielii, cat si pentru bunastarea ta.

Astfel, daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune sfaturi si servicii, programeaza chiar acum o intalnire cu specialistii clinicii Dr. Dana Miricioiu din Bucuresti – frumusetea este un stil de viata, descopera-l! (P)