Scapa de imperfectiuni apeland la chirurgia plastica

Un aspect ingrijit atrage privirile si admiratia celor din jur mult mai repede decat orice altceva si cu cat arati mai bine, cu atat mai multe usi ti se vor deschide in viata. Indiferent ca ai nevoie de aceasta arma pentru a cuceri sau pur si simplu cauti o modalitate ca sa te simti mai bine in propria piele, chirurgia plastica a ajuns sa faca minuni in ziua de astazi si nu ar trebui ignorata.

Daca te gandesti sa apelezi la chirurgie plastica de ceva timp si nu stii de unde sa incepi, ai putea sa iti faci mai intai o programare pentru un consult si astfel vei vedea ce recomandari primesti. Pentru un rezultat mai bun si un grad mai ridicat de expertiza, poti apela la clinica de chirurgie plastica Bucuresti Zone Medical Estet.

Prin chirurgie plastica se intelege orice interventie sau procedura care modifica aspectul sau forma corpului, de la operatii estetice la operatii reconstructive.

Chirurgia estetica se foloseste mai ales cu scopul de a infrumuseta pacientul si de a-l face sa se simta mai bine in propria piele. Pe langa cunostintele de specialitate si cele medicale, doctorul va incerca sa cunoasca mai bine si personalitatea pacientului, pentru a-i intelege cu mai multa claritate nevoile si sursa acestora. Exista situatii cand se apeleaza la corectia chirurgicala pentru a ajuta pacientul sa sa simta mai bine in propria piele, fara a suferi o transformare radicala.

In urma unei interventii de chirurgie plastica se poate obtine un aspect simetric, proportional si cel mai adesea se alege zona gatului, a fetei sau alte zone ale corpului. Printre interventiile la care poti apela se numara: marirea sanilor, ridicarea sanilor, liftingul facial, abdominoplastia, rejuvenarea vaginala si liposuctia.

Pe de alta parte, chirurgia reconstructiva se foloseste in special pentru a reconstrui, a repara, a restaura sau a remodela o parte a corpului sau a construi una noua, atunci cand aceasta lipseste. Se poate intampla ca in urma unui accident sau a unei malformatii, un pacient sa fie nevoit sa apeleze la o astfel de interventie. In acest caz, medicul chirurg va analiza situatia si va propune cea mai buna varianta pentru nevoile pacientului. Cel mai important este ca interventia sa atinga unul din cele trei obiective ale chirurgiei plastice, si anume: corectarea anomaliilor (sani subdezvoltati, dimensiunea prea mare a nasului), estomparea efectelor produse de imbatranire (riduri faciale sau caderea parului) sau ameliorarea diverselor probleme de sanitate precum celulita, fragilitatea parului sau a unghiilor.

Chirurgia plastica sau partea de chirurgie reconstructiva se aplica in domenii precum: reconstructia sanilor, tumorile benigne, chirurgia mainii si a cicatricilor in general. De cele mai multe ori, diverse tulburari din nastere ( malformatii congenitale) sau traumatisme complexe pot necesita interventii de acest tip. 

Cu toate ca exista diverse studii cu privire la ce e bine si ce e rau in legatura cu interventiile chirurgicale, fiecare pacient este diferit si succesul operatiei depinde de o serie de factori, de la materiale folosite, la experienta medicului, particularitatile fiecarui pacient si tehnica aplicata. Este foarte important sa te simti in siguranta la clinica pe care ai ales-o, iar personalul medical sa fie profesionist si amabil. Prin respectatea standardelor definite de lege se poate garanta o interventie chirurgicala corecta cu rezultate excelente.

La ora actuala o operatie de chirurgie plastica nu mai este un secret si foarte multe persoane apeleaza cu incredere la aceste servicii pentru a-si imbunatati viata.

Daca esti in cautare de o clinica chirurgie plastica Bucuresti, poti apela cu incredere la clinica de chirurgie estetica Zone Medical Estet pentru o consultatie si recomandari pentru a face primul pas catre un aspect mai placut. Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastic-estetica, doctor in medicina are o experienta foarta vasta de peste 23 ani in domeniu si este pregatit sa iti sara in ajutor alaturi de echipa sa de medici specialisti.